Αποστολία Ζώη: Ξυπνούσα μία στην τουαλέτα, μία στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, στην κουζίνα

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η Αποστολία Ζώη. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για έναν εμμονικό θαυμαστή που είχε, αλλά και για το γεγονός πως μικρή υπνοβατούσε.

Σχετικά με τον εμμονικό θαυμαστή που είχε, είπε: «Είχα έναν εμμονικό θαυμαστή. Βρήκε τη διεύθυνση του σπιτιού μου, μάλλον επειδή με ακολούθησε. Υπήρξαν βραδιές που επέστρεφα στο σπίτι και επειδή τον έβλεπα απ’ έξω κρυμμένο δεν έμπαινα, έφευγα. Αυτό έγινε τρεις-τέσσερις φορές. Κάποια στιγμή τον είδα να περνάει με ένα αυτοκίνητο, σταμάτησε και έτυχε να πετάω εκείνη την ώρα τα σκουπίδια, ήταν λίγο τρομακτική η όλη κατάσταση».

«Κάποια στιγμή είχα έναν σύντροφο και προσπαθούσε να μου πει ότι δεν συμβαίνει κάτι, αλλά εγώ το καταλάβαινα. Έχω χωρίσει λοιπόν με αυτό τον άνθρωπο και θέλω να καταλάβω αν είμαι τρελή ή όχι και αποφάσισα να τον παρακολουθήσω. Φυσικά είχα δίκιο!», ανέφερε.

Στη συνέχεια περιέγραψε: «Όταν ήμουν μικρή υπνοβατούσα και βρισκόμουν σε άλλο σημείο του σπιτιού. Δύο-τρεις φορές την εβδομάδα ξυπνούσα μία στην τουαλέτα, μία στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, στην κουζίνα».

«Δέχομαι φλερτ περισσότερο από άνδρες μικρότερης ηλικίας, δεν με ενδιαφέρει το νούμερο τόσο πολύ. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ωραίο παιδί, αλλά τον βλέπω σαν τον μικρό μου αδελφό. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι κούκλος και τον έχω σαν αδελφό μου», εξήγησε.

Τέλος, σημείωσε: «Δεν έχω βρει ποτέ lipstick στο αμάξι, αλλά πιστεύω ότι με έχουν απατήσει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ