Αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Χάρι – Ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον έσωσε

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να επαινεί τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ επειδή τον έσωσε και τον έκανε να αναζητήσει βοήθεια για τα προβλήματα ψυχικής υγείας, ωστόσο η βιογράφος Άντζελα Λέβιν αποκαλύπτει ότι ο Δούκας του Σάσεξ τα θυμάται κάπως διαφορετικά τα πράγματα.

Μιλώντας στο Good Morning Britain, η Λέβιν υποστήριξε ότι ο Χάρι, πριν από κάποια χρόνια, της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε αναζητήσει βοήθεια για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε επειδή τον ενέπνευσε ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ και όχι η Μέγκαν.

Στη διάρκεια της πρόσφατης τηλεοπτικής της εμφάνισης, η βιογράφος ανακάλεσε τη συζήτηση που είχε με τον Χάρι και ανέφερε ότι τον ρώτησε αν αναζητεί βοήθεια επειδή του το πρότεινε η Μέγκαν: “Βεβαίως και όχι, δεν έχει καμία σχέση με αυτό, ήταν ο Ουίλιαμ που το πρότεινε. Αυτός είναι που με έσωσε” φέρεται να απάντησε ο πρίγκιπας με τη Λέβιν να προσθέτει: “Είτε τότε μου είπε κάτι που δεν ήταν αληθινό είτε τώρα λέει κάτι που δεν είναι αλήθεια”.

Ωστόσο, η ανταποκρίτρια του βασιλικού ρεπορτάζ για το Vanity Fair’, Κέιτι Νίκολ επιβεβαίωσε τη Λέβιν καθώς είπε στο “Royal Beat”: “Αυτό που θα μου άρεσε να ακούσω από τον Χάρι είναι ότι ο πρώτος άνθρωπος που του πρότεινε να πάει για θεραπεία ήταν ο αδελφός του. Αρκετοί άνθρωποι στεναχωριούνται που ο Χάρι διαγράφει με βολικό τρόπο όσα έχει πει στο παρελθόν και μας παραθέτει νέο αφήγημα πλέον, ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον έκανε να αναζητήσει βοήθεια. Αρχικά όμως ήταν ο αδελφός του και ο πατέρας του που τον ενθάρρυναν να το κάνει. Νομίζω ότι αξίζει να επισημανθεί πόση ακόμη όρεξη θα έχουν να μιλούν γι’ αυτό το ζήτημα;” αναρωτήθηκε η Νίκολ και πρόσθεσε: “Πόσο περισσότερο μπορείς να το ξεζουμίσεις; Απλώς αισθάνονται ότι οι άνθρωποι, ακόμη και στην Αμερική όπου δείχνουν να κρέμονται από κάθε λέξη που λέει αυτό το ζευγάρι, θα πουν “ακούσαμε αρκετά, πρέπει να αλλάξεις τον ρυθμό τώρα””.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ