Αντζελίνα Τζολί: Χαμός στο twitter με την πρώτη εμφάνιση της Σιλό με φόρεμα

Η Αντζελίνα Τζολί πήρε τα πέντε παιδιά της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Eternals” με τη 15χρονη Σιλό Τζολί Πιτ να κλέβει την παράσταση με την εμφάνισή της.

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε στην πρεμιέρα συνοδευόμενη από τους Μάντοξ, Ζαχάρα, Σιλό και τα δίδυμα Βίβιαν και Νοξ, ενώ απουσίαζε ο Παξ.

Αντζελίνα Τζολί παιδιά πρεμιέρα

Και ενώ και τα πέντε παιδιά ήταν ντυμένα και έλαμπαν στο πλευρό της διάσημης μαμάς τους, εκείνη που εντυπωσίασε ήταν η Σιλό, καθώς για πρώτη φορά επέλεξε να φορέσει φόρεμα. Φυσικά το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο με τους χρήστες του twitter να σπεύδουν να εκφράσουν την έκπληξή τους με αναρτήσεις.

Σιλό Τζολί Πιτ

“Εξεπλάγην που η Σιλό αποφάσισε να φορέσει φόρεμα στο κόκκινο χαλί” έγραψε ένας χρήστης με άλλον να σημειώνει: “Έπρεπε να κοιτάξω δύο φορές γιατί δεν το συνηθίζει καθόλου”. “Θεέ μου, η Σιλό φορά φόρεμα” έγραψε τρίτος με τέταρτο να υπογραμμίζει “έκτακτο, η Σιλό φορά φόρεμα!”.

Αντζελίνα Τζολί παιδιά πρεμιέρα

“Ορκίζομαι, η Σιλό φορά φόρεμα στην πρεμιέρα των Eternals και έχει προσελκύσει όλο το ενδιαφέρον. Πραγματικά όμορφη. Είναι όμορφη σαν τη μαμά της Αντζελίνα Τζολί” σχολίασε επίσης κάποιος άλλος.

Αντζελίνα Τζολί Σιλό φόρεμα

Το φόρεμα της έφηβης Σιλό, που είναι το πρώτο βιολογικό παιδί των Τζολί-Πιτ εντυπωσίασε γιατί δεν είναι το στυλ της. Όταν είχε συνοδεύσει τη μαμά της στην πρεμιέρα του “Dumbo” το 2019, ήταν ολόιδια ο μπαμπάς της Μπραντ Πιτ.

Αντζελίνα Τζολί παιδιά πρεμιέρα
Στην πρεμιέρα της Malecificent το 2019

Εμφανίστηκε με μαύρο τζάκετ και μαύρο παντελόνι.  Όμως και σε όλες τις υπόλοιπες πρεμιέρες όπου  είχε δώσει το “παρών” επέλεγε να φορέσει παντελόνι προτιμώντας ένα πιο αγορίστικο στυλ.

Αντζελίνα Τζολί Σιλό Ζαχάρα

Μετά την περίοδο της καραντίνας η Σιλό εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά και τρυπημένα αυτιά, ενώ επέλεγε σκισμένα τζιν. Σε συνέντευξή της το 2010 με το Vanity Fair, η Τζολί είχε πει πως η Σιλό είχε αρχίσει να εξερευνά το φύλο της από τα τρία της χρόνια. Είχε πει μάλιστα ότι η κόρη της προτιμούσε να ντύνεται σαν “μικρός τυπάκος” όταν ήταν 4 ετών επειδή είχε ένα πιο… “μαυροβούνιο” στυλ.

Αντζελίνα Τζολί παιδιά

“Θέλει να είναι αγόρι. Έπρεπε να της κόψουμε τα μαλλιά της. Της αρέσει να φορά αγορίστικα ρούχα. Νομίζει ότι είναι ένας από τους αδελφούς της” είχε δηλώσει τότε η Τζολί.

Αντζελίνα Τζολί παιδιά πρεμιέρα
Στην πρεμιέρα του Dumbo, το 2019

Σε συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ το 2008, ο Μπραντ Πιτ είχε πει ότι της άρεσε να την αποκαλούν με αγορίστικο όνομα. “Θέλει να τη φωνάζουμε Τζον. Τζον ή Πίτερ. Είναι μία Πίτερ Παν κατάσταση. Και της λέω “Τζον, θα ήθελες λίγο χυμό;”, Και μου απαντά “όχι””.

Αντζελίνα Τζολί παιδιά
Σε πρεμιέρα ταινίας το 2017

Oι φωτό από το hollywoodlife.com/AP, EPA, Shutter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ