Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο λόγος του διαζυγίου με τον Μπραντ Πιτ

Η σωστή απόφαση ήταν το διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, είπε η Αντζελίνα Τζολί η οποία μίλησε για τον χωρισμό από τον σουπερστάρ του Χόλιγουντ έπειτα από μόλις δύο χρόνια γάμου. Η Τζολί εξήρε τα έξι της παιδιά λέγοντας ότι είναι “έξι πολύ γενναίοι ,πολύ δυνατοί άνθρωποι”. Όπως αποκάλυψε η σταρ, χώρισε με τον Μπραντ Πιτ για το καλό της οικογένειάς της ενώ συνεχίζει να επικεντρώνεται στη θεραπεία τους.

Μιλώντας στο Vogue Global Network, είπε μεταξύ άλλων “κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου, και τα παιδιά μου βλέπουν ψέματα για τον εαυτό τους στα Μέσα, αλλά υπενθυμίζω σ’ αυτά ότι γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια και ξέρουν τις δικές τους σκέψεις.

Η Αντζελίνα και ο Μπραντ γνωρίστηκαν το 2005, στα γυρίσματα της ταινίας “Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ” και ερωτεύτηκαν, με τον Μπραντ να παίρνει διαζύγιο από την Τζένιφερ Άνιστον για να ζήσει τον έρωτά του με την Τζολί. Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 στα νότια της Γαλλία αλλά τον Σεπτέμβριο του 2016 η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά μαζί, τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά.

Πηγή: Skynews – Πηγή φωτό: Skynews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ