Μπραντ Πιτ: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά; – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπραντ Πιτ συνεχίζει να είναι ελεύθερος, και τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να βρουν ποια θα είναι η νέα του σχέση. Σύμφωνα με τη Daily Mail η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού είναι η Ρενί Μπάργκ.

Η Ρενί είναι ρεπόρτερ στο κόκκινο χαλί για το Extra και μια από τις πιο «ποθητές» γυναίκες στο Hollywood. Η Ρενί είναι συνηθισμένη στις φήμες για την προσωπική της ζωή, καθώς μόλις την περασμένη εβδομάδα, η όμορφη ρεπόρτερ διέψευσε τις πληροφορίες για κρυφό δεσμό που φέρεται να είχε με τον Τομ Κρουζ πριν από δύο χρόνια.

Πλέον τα δημοσιεύματα συνδέουν την 33χρονη με τον Μπραντ Πιτ. Η Ρενί πήρε συνέντευξη στον γνωστό ηθοποιό τον περασμένη Ιανουάριο στα SAG Awards και οι δύο τους, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, φλέρταραν.

Κατά την διάρκεια της σύντομης συνομιλίας τους στην τελετή η Ρενί έχασε για λίγο τα λόγια της και ο Μπραντ της έκλεισε το μάτι και σχολίασε με χιούμορ την καταπληκτική τους χημεία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail ο Μπραντ έδειξε στοιχεία ότι θέλει να ζητήσει από την όμορφη ρεπόρτερ να βγούνε για ραντεβού την επόμενη φορά που θα είναι στο LA

«Ο Μπραντ δεν ανοίγεται ποτέ σχεδόν στο κόκκινο χαλί όπως έκανε με την Ρενί, έτσι το γεγονός ότι έμεινε εκεί τόση πολύ ώρα μιλώντας μαζί της είναι η απόδειξη ότι είναι εντυπωσιασμένος μαζί της» δήλωσε πηγή στην Daily Mail.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ