Άντζελα Δημητρίου: Ο πατέρας της Όλγας δεν την αναγνώρισε – Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε ποτέ

Η Άντζελα Δημητρίου στη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω” μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα της κόρης της, Όλγας.

«Για την απομάκρυνσή του από τη δική μου ζωή δεν με πειράζει, αλλά από της κόρης μου με πείραξε πολύ. Του εύχομαι να είναι καλά, πάνω απ’ όλα. Δεν την αναγνώρισε. Ποτέ. Την Όλγα την είδε τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, δέκα φορές.

Δεν θέλω να ενοχοποιήσω κάποιον, αλλά πιστεύω ότι ένας πατέρας πρέπει να είναι εκεί. Κι εγώ δεν πέρασα καλά με τον δικό μου πατέρα, αλλά δεν με πειράζει γιατί εγώ ήμουν και μεγάλη, αλλά εκείνη ήταν μωρό. Κι είχα όλο το βάρος πάνω μου κι έπρεπε κάποια στιγμή να πω στην Όλγα να πω ότι “ξέρεις κάτι; Σου πήρα αυτό το δώρο. Αυτό είναι από μένα κι αυτό από τον μπαμπά σου”. Κάποια στιγμή κάθισα και της ανέλυσα πάρα πολλά πράγματα και της είπα “Είσαι το πιο τυχερό παιδί του κόσμου.

Από εδώ και πάνω είμαι γυναίκα και από εδώ και κάτω είμαι άνδρας. Δηλαδή έχεις και πατέρα, έχεις και μάνα. Του εύχομαι να είναι καλά. Την Όλγα δεν ξέρω γιατί… Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε. Δεν αγάπησε αυτό το παιδί. Αν είχε κάτι με εμένα… Αλλά το παιδί δεν φταίει σε τίποτα».

Ο γιος μου για πολλά χρόνια νόμιζε πως ήμουν ξάδελφή του

Η Άντζελα Δημητρίου, μιλώντας παράλληλα για τον γιο της, αναφέρθηκε στο γεγονός πως για πολλά χρόνια ο ίδιος πίστευε πως η «Lady» ήταν ξαδέλφη του, ενώ αποκάλυψε πώς του έκανε γνωστό ότι είναι τελικά η μάνα του.

Με τον γιο μου είχα μια τεράστια δραματική ιστορία. Έβαλε μυαλό όμως, πήγε στην Γερμανία, δουλεύει στην Γερμανία, είναι μια χαρά, μεγάλωσαν τα εγγόνια μου… Έχω να τα δω πάρα πολλά χρόνια… Να είναι καλά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Η μητέρα είχε δώσει τον Βαγγέλη στην θεία μου γιατί δεν είχε κάνει παιδιά. Το παιδί αυτό μεγάλωνε, λέγοντας εμένα “η ξαδέλφη μου”. Μία, δύο, τρεις, έφυγε κάποια στιγμή από τη ζωή η θεία μου και θεώρησα σωστό να τον πάρω ένα τηλέφωνο και να του πω, “επειδή ξέρω ότι παντρεύεσαι θέλω να έρθεις στο σπίτι να σου πω μια ιστορία. Έκατσα του είπα την ιστορία “ότι ένα κοριτσάκι κλπ κλπ. και ότι η μάνα σου δεν πέθανε, είμαι εγώ η μάνα σου”.  Έπαθε σοκ… Πέρασα πάρα πολλά, αλλά τους έκανα καλό.

Στον γιο μου μπορεί και να έκανα και κακό, γιατί όταν κατάλαβε ότι η μάνα του είναι η Άντζελα Δημητρίου, δεν θα έπρεπε να πει ότι η μάνα μου είναι η Άντζελα Δημητρίου, αλλά η Αγγελική Κιουρτσάκη. Η Άντζελα η Δημητρίου ανήκει αλλού. Η Άντζελα είναι εκεί. Η Αγγελική είναι εδώ όμως. Έχει διαφορά το ένα με το άλλο. Δεν είναι το ίδιο. Η μάνα είναι η Αγγελική. Η Άντζελα  Δημητρίου είναι στη δουλειά της.

Δεν επιτρέπεται να κάθεσαι να κατηγορείς την μάνα σου. Πότε μα ποτέ ούτε σήκωσα χέρι στην μάνα μου, ούτε την μάνα μου τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα μέχρι και που βγήκε η ψυχή της στο κρεβάτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ