Αντώνης Βλοντάκης: Η ενόχληση της συζύγου του για τα φιλιά στα σίριαλ

Ο Αντώνης Βλοντάκης, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει» μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του, Κορίνα Στεργιάδου, αντιδρά στις ερωτικές σκηνές που έχει στα σίριαλ.

“Με γνώρισε ως πολίστα και μετά δεν μπορεί να αποδεχτεί το κομμάτι του ηθοποιού… Αν ήμουν δηλαδή ζαχαροπλάστης, θα έκοβε τα γλυκά;”, είπε με χιούμορ ο Αντώνης Βλοντάκης, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA “Τι λες Τώρα”.

“Η πρώτη φορά που έπρεπε να φιλήσω ηθοποιό είχε πολλή πλάκα. Διάβαζα τα σενάρια και επειδή δεν συγκρατώ ατάκες, με βοηθούσε η Κορίνα. Αφού διάβαζε τα παιδιά, διάβαζε και εμένα. Εκεί που κάναμε πρόβα τα λόγια, είδε στο σενάριο ότι πρέπει να φιλήσω. Όχι, μου λέει, δεν θα φιλήσεις! Δεν μπορώ της λέω να αλλάξω το σενάριο. Ήταν η πρώτη φορά που υπήρχε μια αντίδραση που ήταν  κωμικοτραγικό. Πραγματικά εκνευρίστηκε. Αλλά με τον καιρό συνήθισε, λίγο το αποδέχτηκε, λίγο κάνει τα στραβά μάτια, λίγο κοιτάζει αλλού…” ανέφερε.

Όπως αποκάλυψε, η γυναίκα του δεν έχει πολύ χρόνο για να παρακολουθήσει τηλεόραση. “Συνέχεια κάτι κάνει. Οπότε αυτό λίγο με σώνει..” ανέφερε.

Για τη συμμετοχή του στη σειρά Το Αύριο μας Ανήκει”, είπε: “Πραγματικά αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά. Συμβαίνουν πολλά και διάφορα, ανατροπές επί ανατροπών”.

Τι είπε ο Αντώνης Βλοντάκης για τα παιδιά του

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε για τα παιδιά του και τον ρόλο του ως πατέρα. “Να απολαύσουμε την ηλικία των παιδιών μας, γιατί όσο μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και οι έγνοιες. Θέλω να έχω μία ενημέρωση… Όταν δεν την παίρνω από τα παιδιά μου, τη βρίσκω από αλλού. Είναι δύσκολες εποχές, δεν μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά μας στον αυτόματο” τόνισε.

“Δεν υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονέα. Το κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα, οι γενιές αλλάζουν, δεν μπορείς πλέον να ξεγελάσεις τα παιδιά” συμπλήρωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ