Άνταμ Σάντλερ: Το μαυρισμένο μάτι και η εξήγηση που έδωσε

Ο Άνταμ Σάντλερ εμφανίστηκε στο Good Morning America για να συζητήσει την ταινία του Hustle, αλλά αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το… μαυρισμένο του μάτι.

Ο ηθοποιός έπρεπε πρώτα να εξηγήσει στους οικοδεσπότες της εκπομπής πώς απέκτησε το… αξεσουάρ αυτό στο πρόσωπό του. Ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι είχε ένα ατύχημα με το κινητό στο κρεβάτι, προκαλώντας την μεγάλη μελανιά.

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω σωστά; Ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας, ξέρεις πώς σου έβαζαν τα σεντόνια πολύ σφιχτά γύρω σου όταν είσαι μικρός, κάποιος μου είχε σφίξει τα σεντόνια πάρα πολύ… Είχα το τηλέφωνό μου στη μέση του κρεβατιού. Σηκώνω τα πόδια μου για να ξετυλίξω τα σφιχτά σεντόνια. Το τηλέφωνο πέταξε στον αέρα και με χτύπησε στο κεφάλι. Αρνούμαι να το αναγνωρίσω. Ένιωσα αίμα να κυλάει. Είπα ότι κάτι συμβαίνει αλλά κοιμήθηκα. Συνέχισα να κοιμάμαι…» περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε αυτό. Όταν βρίσκομαι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, βλέπω ανθρώπους να πηγαίνουν και να λένε “ΟΚ. Του αρέσει να τσακώνεται αυτού του τύπου. Και ήταν απλώς ένα ατύχημα στο κρεβάτι» πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με μαυρισμένο μάτι σε εκπομπή

Ο σταρ του κινηματογράφου είχε μαυρισμένο μάτι το 2015 ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο NBA Finals και επίσης το 2014 κατά την εμφάνισή του στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ