Αννούλα Φλωρινιώτη: Συγκλονίζει για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη – «Δεν κατάλαβα τίποτα, έφυγε στα χέρια μου»

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε σήμερα (21/12) καλεσμένη η Αννούλα Φλωρινιώτη. Η οικογένεια Φλωρινιώτη ζει πολύ δύσκολες στιγμές μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, αφού την Τρίτη (19/12) πέθανε και ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Μεταξύ άλλων, η Αννούλα Φλωρινιώτη περιέγραψε την στιγμή που ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν το κατάλαβα όταν έφυγε. Ήμουν εγώ, αυτός και μία φίλη μου στο δωμάτιο. Τον χάιδευα εκείνη την ώρα και του μίλαγα. Επειδή είχε ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό τις τρεις τελευταίες μέρες και του έδιναν συνέχεια αντιπυρετικά, παυσίπονα πολύ δυνατά και τον είχαν σχεδόν σε καταστολή, γιατί δεν ήθελαν να πονέσει ο Νικολάκης.

Τον χάιδευα εκείνη την ώρα και σηκώθηκα, γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο… Εκείνη την ώρα τον χάιδευα και του μίλαγα και ξαφνικά ένιωθα ότι το πρόσωπό του άρχισε και κιτρίνιζε. Λέω στη φίλη μου ότι το παιδί δεν είναι καλά, το χρώμα του. Τα χέρια του και τα πόδια του είχαν πρηστεί. Δεν κατάλαβα τίποτα, έφυγε στα χέρια μου. Δεν έκανε τίποτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ