Ανέστης Βλάχος: Συγκλονίζει ο γιος του – “Δεν πραγματοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία”

Ο Ανέστης Βλάχος, ένας από τους πιο διάσημους «κακούς» της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό. Σήμερα, η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” παρουσίασε μία μοναδική εξομολόγηση του γιου του, Ηρακλή Βλάχου.

Ο γιος του κακού του ελληνικού σινεμά μίλησε για την απώλεια της αδελφής του, που ο Ανέστης Βλάχος δεν ξεπέρασε ποτέ, τις δύσκολες τελευταίες στιγμές του πατέρα του και τους λιγοστούς καλούς φίλους που του στάθηκαν.

Ο Ηρακλής Βλάχος αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν πραγματοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία του πατέρα του.

«Μεγάλο κενό, μεγάλη απώλεια. Επειδή ο πατέρας ήταν αυτός που ήταν, ο πατέρας μου στα μάτια μου ήταν σαν σούπερ ήρωας, σαν αθάνατος, πίστευα ότι ποτέ δεν θα πεθάνει» δήλωσε ο Ανέστης Βλάχος.

«Αυτό με τα χρόνια ρίζωσε μέσα μου, και ακόμα και σε αυτή τη ηλικία που τον έχασα, δεν είμαι πια παιδί, δεν πίστευα ότι θα φύγει ποτέ. Οι τελευταίες στιγμές του ήταν στο νοσοκομείο και δυστυχώς είχαμε και ένα κρούσμα covid και δεν μπορούσαμε να τον δούμε» πρόσθεσε.

Ανέστης Βλάχος

«Είχε ζητήσει να δει και τα εγγόνια του, αλλά δεν μπόρεσα να του κάνω αυτή την χάρη, την επιθυμία και ήταν λίγο μοναχικές και άσχημες αυτές οι στιγμές» εξομολογήθηκε ο Ηρακλής Βλάχος.

«Ο πατέρας μου ήταν έντιμος άνθρωπος. Δεν αδίκησε ποτέ κανέναν. Δεν έκανε χρήματα γιατί βοηθούσε κόσμο» τόνισε ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού.

«Ο χαμός της αδελφής μου της Σοφίας, σε ηλικία 5 ετών, έκανε τον πατέρα μου να ασπρίσει σε μια νύχτα. Αυτό τον αρρώστησε πραγματικά. Κοιμήθηκε με μαύρα γένια και ξύπνησε με άσπρα”, ανέφερε ακόμη ο γιος του Ανέστη Βλάχου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ