Ανδρέας Μικρούτσικος: Παίρνει εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” μετά την περιπέτεια υγείας που είχε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, όλα είναι καλά μετά τη λεπτή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει σπίτι του.

Ο γνωστός παρουσιαστής όλο αυτό το διάστημα είχε κοντά του  τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή, που του έδινε κουράγιο.

Παρά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχασε την αισιοδοξία του, κάτι που φάνηκε όταν έκανε έκπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία στην πρεμιέρα της εκπομπής της “Super Kατερίνα”.

Ανδρέας Μικρούτσικος
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος

“Είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς, η οποία όχι απλώς δεν ξεχνιέται αλλά ανεξίτηλα είναι αποτυπωμένη επάνω μου και θα σας την αποδείξω. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι” είχε πει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μιλώντας για τη σύντροφό του είχε πει μέσα από το νοσοκομείο στην Κατερίνα Καινούργιου: “Η Έλενα έχει τραβήξει πάρα πολλά γιατί είναι έτσι η φύση του προβλήματός μου, που θέλω έναν άνθρωπο να κάνω κάτι αριστερά, δεξιά, μπορεί να βγούμε αυτήν τη στιγμή και να τερματίσουμε, αλλά έχω ιδιοτυπίες, αυτές θα περάσουν, όταν περάσουν, δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, αισιοδοξώ όχι πολύ, ένας πυρετός ήταν που με παίδεψε πολύ… Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι”.

Επίσης, είχε προσθέσει: “Είναι μία πρόκληση η επιστροφή στον Alpha. Αισιοδοξώ να βγω γρήγορα και να ζήσουμε μαζί αυτήν την πρόκληση στο έπακρο…

Αισιοδοξώ να έρθω εκεί γιατί πραγματικά, ουσιαστικά πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν χρειάστηκε, όχι βρίσκονται δίπλα σου, αλλά βρίσκονται δίπλα σου  εκεί που μόνο η μάνα σου θα βρισκόταν”.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο:

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευθεί και τον Ιούλιο, όταν μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» με υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμφανίσει λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.