Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, την Παρασκευή, όπως αποκάλυψε η Ναταλί Κακκαβά στην εκπομπή «Όλα γκουντ».

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι όλα πήγαν καλά με την επέμβαση και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος “σύντομα θα είναι μάχιμος”.

“Είμαι πολύ χαρούμενη να στείλω την αγάπη μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του, την Έλενα Μαστραγγελή που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Υπεβλήθη χθες σε μία σοβαρή εγχείρηση. Όλα πήγαν καλά. Καλύτερα από ό,τι περίμεναν και οι ίδιοι. Σύντομα θα είναι μάχιμος και πολύ καλά”, είπε η παρουσιάστρια.

Τόνισε, δε στη συνέχεια ότι “κι όπως μας έχει υποσχεθεί, τον περιμένουμε και εδώ να μιλήσει για τα πάντα, όπως μόνο εκείνος ξέρει”.

Όλοι στο πάνελ της εκπομπής ευχήθηκαν περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι δηλώσεις του μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» έπειτα από μια περιπέτεια με την υγεία του.

Την περασμένη Δευτέρα δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στην Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα της στον Alpha.

Όπως τόνισε στην τηλεφωνική του παρέμβασή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», «ξεκινά η καινούργια σεζόν, όλα είναι έτοιμα, εσείς είστε πανέτοιμοι, επανέρχομαι δριμύτερος. Σας στέλνω την αγάπη μου.

Όλο αυτό το διάστημα είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς, η οποία όχι απλώς δεν ξεχνιέται, αλλά ανεξίτηλα είναι αποτυπωμένη επάνω μου και θα σας την αποδείξω και θα σας τη δείξω».

Μιλώντας για τη σύντροφό του είπε: «Η Έλενα έχει τραβήξει πάρα πολλά γιατί είναι έτσι η φύση του προβλήματός μου, που θέλω έναν άνθρωπο να κάνω κάτι αριστερά, δεξιά, μπορεί να βγούμε αυτήν τη στιγμή και να τερματίσουμε, αλλά έχω ιδιοτυπίες, αυτές θα περάσουν, όταν περάσουν, δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, αισιοδοξώ όχι πολύ, ένας πυρετός ήταν που με παίδεψε πολύ… Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι».

Επίσης, πρόσθεσε: «Κάθε επιτυχία εύχομαι, πραγματικά και ουσιαστικά. Και τη δικαιούστε και να την ευχαριστηθείτε… Είναι μία πρόκληση η επιστροφή στον Alpha. Αισιοδοξώ να βγω γρήγορα και να ζήσουμε μαζί αυτήν την πρόκληση στο έπακρο…

Αισιοδοξώ να έρθω εκεί γιατί πραγματικά, ουσιαστικά πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν χρειάστηκε, όχι βρίσκονται δίπλα σου, αλλά βρίσκονται δίπλα σου  εκεί που μόνο η μάνα σου θα βρισκόταν», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο:

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευθεί και τον Ιούλιο, όταν μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» με υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμφανίσει λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.