Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε παραδεχθεί στην εκπομπή «Ελένη» ότι: «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω».

Ο παρουσιαστής, έπειτα από τον χαρακτηρισμό «πλάσμα μηδενικού ταλέντου» που απέδωσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ξέσπασε για άλλη μια φορά εναντίον της, στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekned».

«Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω, ένας άνθρωπος, μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια συνάδελφος που κάνει αυτή την δουλειά και πολύ διαφορετικό να σε βλέπω σαν φάτσα. Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο, αλλά στο υπόλοιπο είναι υποτιμητικό.

Είχα την χαρά, την τύχη την περίοδο που άνθισε αυτό το φαινόμενο να απέχω, γιατί αν δεν απείχα θα ήμουν στο ίδιο κανάλι.

Αυτό που είχα δει και αυτό που ήξερα είναι ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας. Αυτό το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω. Τα 2-3 χρόνια με την τελευταία μου ενασχόληση με την τηλεόραση, έμαθα από τεχνικούς, από συναδέλφους, από παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μια περίοδο τρομοκρατίας. ‘Έκοβε’ όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν την βόλευε. Έκοψε πολλά κεφάλια, γιατί ο οποιοσδήποτε και λίγο ταλέντο να είχε φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της.

Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο πλάσμα – μην πω κάτι χειρότερο – στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, την δυστυχία, την ανέχεια, την φτώχεια. Είναι έγκλημα αυτό. Είναι ανεπίτρεπτο.

Διαφωνώ με όσους συναδέλφους προσπαθούν να το στρογγυλέψουν. Δεν υπάρχει περασμένα ξεχασμένα όταν άνθρωποι έχουν δυστυχήσει κι έχουν χάσει τις δουλειές τους.

Ένα συγγνώμη δεν έχει καμία αξία. Απεναντίας, είναι επικίνδυνες αυτές οι συγγνώμες. Συγγνώμη σημαίνει αλλαγή στάσης ζωής. Αυτή την συγγνώμη την έχω γραμμένη στα παλιά μου τα παπούτσια» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ