Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν μπορώ να υπογράψω ότι με αγαπάνε στην εκπομπή

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής που εμφανίζεται στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, μίλησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης για τα κοψίματα που συμβαίνουν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την σχέση του με τους συναδέλφους του.

Με αφορμή την τελευταία δημοσίευση που έκανε στο instagram, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Στη συγκεκριμένη εκπομπή ο αριθμός των κοψιμάτων καθημερινά νομίζω ότι αν μπορούσε να θεσμοθετηθεί σαν αγώνισμα, θα έπαιρνε χρυσό ολυμπιακό σε σχέση με τα κοψίματα σε εμένα και σε άλλους γενικότερα.

Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω. Για να είμαι εδώ που είμαι είπα, δεν με νοιάζει αν μιλάω 1 λεπτό ή 10. Όταν όμως μιλήσω, εκτός κι αν πλατειάσω και μου πούνε πιο σύντομα θα το δεχτώ, θέλω να ολοκληρωθεί η άποψή μου. Αυτή είναι η βάση συνεργασίας».

Όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε πως: «Σε αγαπάνε όμως στην εκπομπή και το ξέρω ότι σε αγαπάνε», ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε λέγοντας ότι: «Επειδή εσύ είχες πιο οργανική σχέση, πήγαινες στις συσκέψεις, έβλεπες τα παιδιά. Εγώ είμαι ένας είδος επισκέπτη συμμετέχοντα. Αν εσύ το λες με το βάρος και τη σοβαρότητα των λόγων σου, εσύ το υπογράφεις, εγώ δεν μπορώ να το υπογράψω».

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε γράψει στη λεζάντα φωτογραφίας του που είχε κοινοποιήσει στο instagram προφίλ του: «Αν το πώς να με κόβουν στον αέρα γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, η εκπομπή που συμμετέχω θα είχε σίγουρα το χρυσό στην τσέπη!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ