Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα 28 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου στα social media με αφορμή τα 28 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τον θάνατό της μητέρας του από AIDS.

Η μητέρα του γνωστού σεναριογράφου, σκηνοθέτη και ηθοποιού έφυγε από την ζωή, όταν ο ίδιος ήταν 12 ετών και με την νέα δημοσίευσή ο Ανδρέας Γεωργίου τη μνημονεύει με λόγια που ραγίζουν καρδιές.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία ο ίδιος εμφανίζεται μικρός σε ηλικία, στην αγκαλιά της μητέρας του και στην ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά: «28 χρόνια και είσαι ακόμα εδώ».

“Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι”

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του από AIDS και αποκάλυψε τον λόγο που οι σχέσεις με τον πατέρα του είχαν φτάσει στα άκρα.

“Έχασα τη μαμά μου από AIDS όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άνδρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας”, αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: “Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου”.

“Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό και έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα”, ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.