Αναγνωρίζετε το παιδάκι της φωτογραφίας; – Είναι πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Σκοπός των φωτογραφιών είναι να αποτυπώνουν στιγμές, της ζωής μας. Οι φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία είναι πολύ σημαντικές, αφού κάθε φορά που τις βλέπουμε, “ταξιδεύουμε” πίσω στα -ενδεχομένως – πιο μαγικά χρόνια της ζωής μας.

Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστό μοντέλο

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το μωρό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Το μωράκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Μαρία Σολωμού

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Μαρία Σολωμού.

Ποια είναι η Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου του 1974. Πριν ακολουθήσει την καριέρα της ηθοποιού, εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της “Ράνιας” στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Singles“.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές της τηλεόρασης. Ενδεικτικά έχει λάβει μέρος στις σειρές: “Κόκκινος Κύκλος”, “Επτά Θανάσιμες Πεθερές”, “Το Κόκκινο Δωμάτιο”, “Γοργόνες”, “Ονειροπαγίδα”, “Μάνα Χ Ουρανού”, “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”.

Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία της στο θέατρο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: “Προδοσία”, “Βρε καλώς τους”, “Βερβερίτσα”, “Το λουτρό”.

Το 2020 η Μαρία Σολωμού παρουσίασε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη,την εκπομπή “Roomies” στο Mega. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, μιλώντας για την συμμετοχή της στην εκπομπή, είχε εξηγήσει ότι: “Καλά τώρα δεν ήταν παρουσιάστρια αυτό που έκανα,τα κορίτσια έβγαζαν την λάντζα την περισσότερη και εγώ είχα τον ρόλο της λίγο αφελούς, χαζούλας, λίγο πιο αργής, γιατί δεν τα καταφέρνω πολύ καλά. Υπήρχε μία πρόταση για κάτι, υπάρχει ακόμα, κάτι σε late night και θα δω, δεν ξέρω”.

Η Μαρία Σολωμού ήταν σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, από το 2004 έως και το 2009. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί έναν γιο. Ενώ, από το 2010 μέχρι και το 2019 είχε σχέση με τον μουσικό Πάνο Μουζουράκη.

Μαρία Σολωμού

Η ηθοποιός παλαιότερα είχε εξομολογηθεί πως έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση. Στην συνέντευξή της στη Δανάη Μπάρκα, είχε αναφέρει: “Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημη σύντροφος που υπήρχε γάμος, δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό, αλλά έχει συμβεί. Όταν προκύπτει κάτι τέτοιο, κάποιος λόγος υπάρχει. Ο δικός μου λόγος δεν είναι ποτέ ότι θα χωρίσει και θα τον κάνω δικό μου, δεν θέλω κάτι τέτοιο, ο δικός μου λόγος είναι μόνο ο έρωτας. Είμαι ερωτευμένη με τον έρωτα και έρχεται αυτό, είναι ένα συναίσθημα το οποίο… Ουδέποτε δεν ήθελα να διαλύσω κανένα και δεν διέλυσα και κανενός τίποτα και ήσυχα και ωραία μετά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα και εγώ ότι δεν γίνεται, γιατί αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο”.

Ερωτηθείσα για το εάν έχει χρειαστεί να μείνει κάποιο διάστημα σε τοξική σχέση, είχε πει: “Αυτό με το τοξική σχέση που το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία συνθήκη που δεν είναι τοξική. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ είμαι τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στην ζωή μου. Το πραγματικό συναίσθημα το 100% που δεν έχει “Ε να σου κάνω κόνξες ή να μην σε πάρω τηλέφωνο” ή ο ένας να τρέχει ή ο άλλος να κλαίει, όλο αυτό το εφηβικό σε κρατάσει σε μία εγρήγορση. Η κανονική ερωτική σχέση, η οποία έχει σοβαρό νοιάξιμο, αγάπη, αλλά έχει και αυτό το φουρφούρισμα… Πρέπει να υπάαρχει για εμένα, αλλιώς δεν με ενδιαφέρει”.

“Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, αλλά εγώ θα χωρίσω τότε. Με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου”, είχε σημειώσει.

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Μαρία Σολωμού στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 20 Μαρτίου του 2019. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: “Χαστούκι απ τα παλιά… Το αγοράκι της φωτογραφίας είμαι εγώ!!! Τώρα εξηγούνται όλα λοιπόν!!!”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ