Αναγνωρίζετε το γλυκύτατο μωρό της φωτογραφίας; – Είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια

Σκοπός των φωτογραφιών είναι να αποτυπώνουν στιγμές της ζωής μας. Κάποιες τις έχουμε τραβήξει οι ίδιοι και κάποιες τις τράβηξαν άλλοι για εμάς. Οι φωτογραφίες που μας απεικονίζουν παιδιά μας υπενθυμίζουν το πώς υπήρξαμε κάποτε και κάθε φορά που τις βλέπουμε ταξιδεύουμε πίσω στα ίσως πιο ξέγνοιαστα και μαγικά χρόνια της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το μωρό της φωτογραφίας είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου με την μητέρα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004, ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού» που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Έγινε ευρέως γνωστή το 2009 μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί», την οποία και συμπαρουσίαζε μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή.

Αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό συμμετέχοντας στην εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Νίκου Μουτσινά «Δέστε τους». Η εκπομπή ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2014, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Από το 2021 παρουσιάζει την ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου
Πηγή: Instagram/katken85
Κατερίνα Καινούργιου
Πηγή: Instagram/katken85

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 10 Μαΐου 2020. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Καινούργιου έχει γράψει: «Εσύ κ γω… Χρόνια πολλά μαμά μου… Σ’ ευχαριστώ για όλα… Μα πάνω απ όλα που μ’ έμαθες ν’ αγαπάω τόσο αληθινά… Να δίνω χωρίς να ζητάω αντάλλαγμα και να παίρνω δείχνοντας πάντα ευγνωμοσύνη… Σ’ ευχαριστώ που είσαι η μαμά μου. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ