Αναγνωρίζετε το χαριτωμένο κοριτσάκι στη φωτογραφία; – Eίναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία, σε νηπιακή ηλικία μαζί με την μαμά της, την ημέρα των γενεθλίων της, είναι πλέον μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Πηγή: Instagram/stam_tsimtsili

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παιδική της ηλικία!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Μαΐου του 1982 και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Σε συνέντευξη της στο ΟΚ! μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και απαντώντας στο αν φοβόταν ότι κάτι θα πήγαινε στραβά, είχε πει χαρακτηριστικά ότι: «Δεν φοβόμουν ακριβώς. Απλά, όταν εγώ άρχιζα τη ζωή μου, τίποτα δεν ήταν προδιαγεγραμμένο – ούτε η επιτυχία ούτε η ασφάλεια. Ξεκίνησα από ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών στα Άνω Πατήσια, με δυο γονείς που αγαπούσαν πολύ κι εμένα και την αδελφή μου, αλλά δεν είχαν τα οικονομικά μέσα να χρηματοδοτήσουν τα όνειρά μας, τις σπουδές μας κ.λπ. Ένιωσα λοιπόν πως καμιά φορά πρέπει να “χαϊδεύουμε” το παιδάκι που έχουμε μέσα μας. Αυτό το παιδί που είμαστε εμείς και που είχε την αγωνία αν θα τα καταφέρει, αν θα προχωρήσει, αν θα πετύχει κι αν θα γίνει ένας καλός άνθρωπος. Πρέπει να το πιάσεις από το χέρι και να του πεις: “Εντάξει, όλα πήγαν καλά. Τα καταφέραμε”»

Η καριέρα της στην δημοσιογραφία ξεκίνησε το 2000, όταν και άρχισε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του Μακεδονία TV. Εκεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ.

Το 2002 ξεκινά να δουλεύει στο MAD TV, παρουσιάζοντας εκπομπές με μουσικό και lifestyle περιεχόμενο. Παρέμεινε στον σταθμό μέχρι το 2005. Τη σεζόν 2005-2006 συμπαρουσιάζει μαζί με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την πρωινή εκπομπή του Star «Όλα Καλά».

Το 2006 μετακομίζει στο ALTER. Από την ίδια χρονιά έως και το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER «Πολύ μπλα μπλα».

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει παρουσιάσει αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπήρξε παρουσιάστρια των εκπομπών: «Showbiz News», «TV Weekend», «Πολύ μπλα μπλα» και «Fthis TV».

Από το Μάρτιο του 2014 παρουσιάζει την επιτυχημένη πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day». Η εκπομπή έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Μετράω τα χρόνια μου στο Happy Day με την κόρη μου την Μαίρη, γιατί ήμουν 5 μηνών έγκυος σε εκείνη μόλις ξεκίνησα στην εκπομπή», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Και στο κομμάτι της δουλειάς, υπάρχουν οι καλύτερες μέρες και οι πιο δύσκολες μέρες. Και στον γάμο, και στα παιδιά. Είναι μια συνεχής μάχη, αλλά αυτό που προσπαθώ είναι να κάνω pampering στον εαυτό μου, ότι κανείς δεν είναι τέλειος και να μην μαστιγώνομαι. Δεν χρειάζεται να φορτώνω τον εαυτό μου με τύψεις και ενοχές. Κάνω ό,τι μπορώ, τηρουμένων των αναλογιών για την οικογένεια και τα παιδιά μου. Αν μια μέρα δεν τα έχω πάει τόσο καλά, λέω “Δεν πειράζει, λέω θα τα πάω την επόμενη μέρα”», είχε εξηγήσει.

Ενώ είχε σημειώσει πως: «Έχω μια τελειομανία που θεωρώ ότι είναι κουραστική για τους γύρω μου. Μπορεί να έχει πλάκα στο ότι ίσιωσα τον πίνακα, αλλά στο ότι θα πω στην κόρη μου για τις κάλτσες που θα βάλει που δεν ταιριάζουν χρωματικά με τα ρούχα της, είναι ένας δικός μου ψυχαναγκασμός. Καμία φορά ακούω τον εαυτό μου και λέω “πόσο σπαστική είσαι και εκνευριστική, χαλάρωσε λίγο έστω το ύφος σου».

Από τις 25 Ιουνίου του 2011 είναι παντρεμένη με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη Εφραίμ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Αναφερόμενη στον σύζυγό της Θέμη Σοφό, στην εκπομπή «Μαμά-δες», είχε εξηγήσει ότι: «Λατρεύω να ακούω ιστορίες που μου αφηγείται ο Θέμης Σοφός. Ο Θέμης μου βγάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, κατάφερα να δαμάσω πολλά κακά στοιχεία του χαρακτήρα μου εξαιτίας του. Έχει τα απόλυτα χαρακτηριστικά ως πατέρας. Βλέπω τον Θέμη ως μπαμπά και λέω αυτά τα παιδιά είναι τυχερά».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τις δύο αποβολές που είχε βιώσει πριν κάνει παιδί: «Έζησα δύο φορές διαδοχικά δύο αποβολές και πριν κάνω παιδί. Τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά. Την πρώτη φορά που συνέβη γρήγορα και χωρίς να το προσπαθήσω, θυμάμαι ότι όταν απέβαλα, σοκαρίστηκα, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι το σημαντικό ήταν ότι κατάφερα να μείνω έγκυος. Την πρώτη φορά λοιπόν το δέχτηκα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Σκεφτόμουν που μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, αλλά ο γιατρός μου πάλι υποστήριζε πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός».

«Ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό γιατί οι γυναίκες γενικά έχουμε το κακό να προσωποποιούμε πάντα την ευθύνη και να την παίρνουμε πάνω μας. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να ακούμε τον γιατρό μας. Γέννησα πρόωρα, πανικοβλήθηκα αλλά τελικά πήγαν όλα καλά», είχε συμπληρώσει.

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 24ης Μαρτίου του 2020, μαζί με δύο ακόμα φωτογραφίες. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Μου πήρε λίγο καιρό να πέσω σε μία παιδική φωτό γιατί με τα τρία παιδιά στο σπίτι γίνεται πανικός αλλά άξιζε τον κόπο. Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το αγαπημένο μου χαβανέζικο συνολάκι που το φόρεσα με μεγάλη μου χαρά σε πολλά γενέθλια (δικά μου και συμμαθητών μου) και η μαμά μου έδωσε μεγάλο αγώνα για να με πείσει να σταματήσω να το φοράω. Μελαχρινή με καρέ σε όλη την παιδική μου ηλικία ενίοτε με φράντζα και πάντα με ένα λαμπερό χαμόγελο!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ