Αλέξανδρος Παρθένης: Με έκριναν ως ηθοποιό, αλλά δεν είχα πάει καν σε δραματική σχολή

Για την κριτική που δέχθηκε για την συμμετοχή του σε κινηματογραφική ταινία, αλλά και την υποκριτική μίλησε ο Αλέξανδρος Παρθένης. Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα πορεία του ως μοντέλο.

«Η λέξη “μόντελινγκ” μόνο χαμόγελο μου φέρνει στα χείλη. Έζησα πολύ ωραίες εμπειρίες και απέκτησα φιλίες χρόνων. Ο χρόνος μου φέρεται σωστά, ούτε κρέμα δεν βάζω στο πρόσωπό μου. Το μόνο που κάνω για να διατηρούμαι σε φόρμα είναι να τρέχω».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή  δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος με τη σύντροφό του, με την οποία μετρά 6 χρόνια σχέσης: «Είναι η πιο μεγάλη σχέση που έχω κάνει στη ζωή μου. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Συγκατοικούμε με τη σύντροφό μου και τα δύο της παιδιά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και ισορροπία στον χρόνο και χώρο του καθενός», είπε.

Για την υποκριτική και τη συνεργασία του με τον Νίκο Περάκη δήλωσε: «Όποιος θεωρήσει ότι έχει κατακτήσει τον χώρο της υποκριτικής θα σπάσει το σανίδι και θα τον γκρεμίσει κάτω. Ήταν κομβική στιγμή για εμένα η συνεργασία με τον Νίκο Περάκη στην πρώτη και μοναδική κινηματογραφική ταινία που έχω κάνει». Σχετικά με την ταινία «Η Λίζα και οι άλλοι», όπου και συμμετείχε, ανέφερε: «Με έκριναν ως ηθοποιό, αλλά δεν είχα πάει καν σε δραματική σχολή. Δεν ήμουν ηθοποιός».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ