Αλέκος Συσσοβίτης: Μου έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ αποστάσεως

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε σήμερα (10/12) καλεσμένος ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι είχε σκεφτεί να κάνει παιδί εξ αποστάσεως και μάλιστα είχε δεχτεί και πρόταση.

Συγκεκριμένα ο Αλέκος Συσσοβίτης εξήγησε: «Είχα σκεφτεί να κάνω παιδί εξ αποστάσεως, μου το έχουν προτείνει. Μου έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ αποστάσεως. Περισσότερο μου έχει προταθεί, παρά εγώ το έχω προτείνει. Μου είχε προτείνει να κάνουμε ένα παιδί μαζί, αλλά να ζούμε χωριστά.

Όπως είναι τα ζευγάρια τα οποία χωρίζουν τώρα ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στην ζωή τους. Εφικτό είναι. Όλη η Ευρώπη, όλη η Αμερική, η οποία Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό».

«Τελευταία, δεν έχω ερωτευθεί παράφορα. Νομίζω ότι ο παράφορος έρωτας είναι γνώριμο νεότερης ηλικίας. Έντονο πάθος δεν έχω ζήσει τελευταία για να είμαι ειλικρινής. Αλλά το ότι μπορεί να περνάω καλύτερα τώρα… Γιατί εδώ θα συμφωνήσω λίγο με τους Ασιάτες, ότι όταν ο συναισθηματικός μας κόσμος είναι σε μία πιο ευθεία γραμμή, έχουμε και μακροβιότητα, αλλά κάνουμε και έναν βίο πιο αρεστό.

Άλλο να μου έχει λείψει και άλλο να το έχω βιώσει. Όλα τα πράγματα τα οποία προκαλούν αδρεναλίνη και ουσιαστικά σου δίνουν το στίγμα της ύπαρξης, είναι επιθυμητά. Αλλά δεν συμβαίνουν πάντα και άλλα πράγματα είναι αυτά που θα σου σηκώσουν το πάθος, τα μεγάλα ταξίδια, αλλά δεν μπορείς να τα χεις», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ