Αλέκος Συσσοβίτης: Αν δεν είχε την ανάλογη ψυχραιμία θα πνιγόμασταν και οι δύο

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά έδωσε συνέντευξη ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε μία τρομακτική εμπειρία που είχε με τον κολλητό του όταν είχαν πάει για κατάδυση και στην οποία παραλίγο να πνιγεί.

«Δεν είναι καθόλου φυλετικό αυτό, αλλά εμείς οι άντρες έχουμε μία τάση να ακουμπάμε πάρα πολύ στη φιλία. Έχω πέντε φίλους που πραγματικά μπορώ να πω ότι στις δύσκολες στιγμές και ήταν εκεί και θα είναι εκεί. Ήταν σε θέματα υγείας και ρίσκου μεγάλου» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Αλέκος Συσσοβίτης αποκάλυψε πως: «Με τον κολλητό μου έχουμε κάνει κατάδυση σε 32 μέτρα και έμεινα από οξυγόνο. Στα 12 μέτρα σχεδόν πνιγόμουν. Λέγεται body breathing. Πηγαίνεις κοντά, παίρνεις τον αναπνευστήρα και εισπνέεις.

Όμως, επειδή δεν είχα αέρα, έπαιρνα τα νερά. Ανέβαινα και πνιγόμουν. Αν δεν είχε την ανάλογη ψυχραιμία, αυτός με μία ανάσα κι εγώ με τρεις και ήταν σε πανικό, θα πνιγόμασταν κι οι δύο. 

Ήμασταν σε 32 μέτρα βάθος. Εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από εσένα και τον άλλον κι από αυτό είμαστε εξαρτημένοι, την αλληλεγγύη. Θα έλεγα ότι του χρωστώ τη ζωή μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ