Άλεκ Μπάλντουιν: Τι λέει ο πατέρας της Χαλίνα Χάτσινς για την τραγωδία

Δεν θεωρεί υπεύθυνο τον Άλεκ Μπάλντουιν, για τον τραγικό χαμό της Χαλίνα Χάτσινς ο πατέρας της διευθύντριας φωτογραφίας. Η Χαλίνα Χάτσινς σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που χρησιμοποιούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν, το οποίο περιείχε αληθινές σφαίρες.

Στην πρώτη του συνέντευξη στα Μέσα μετά το σοκαριστικό περιστατικό, ο Ανατόλι Αντροσόβιτς επέρριψε την ευθύνη στην ομάδα όπλων της ταινίας που είναι υπεύθυνη για τα όπλα που θα χρησιμοποιούσε ο Μπάλντουιν και οι άνθρωποί της έδωσαν στον ηθοποιό το γεμάτο όπλο.

Ο Ανατόλι προσπαθεί να βγάλει βίζα για τη σύζυγό του Όλγκα και την κόρη του Σβετλάνα ώστε να εισέλθουν στις ΗΠΑ και να στηρίξουν τον σύζυγο της Χαλίνα Μάθιου και τον γιο της Άντρος, που στα εννιά του χρόνια έμεινε χωρίς μητέρα.

Άλεκ Μπάλντουιν

“Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουν ότι η Χαλίνα είναι νεκρή και η μητέρα της κοντεύει να χάσει το μυαλό της από θλίψη” είπε ο Ανατόλι στη Sun και πρόσθεσε: “Δεν θεωρώ υπεύθυνο τον Άλεκ Μπάλντουν, είναι ευθύνη των ανθρώπων που χειρίζονται τα όπλα. Ο γιος της Χαλίνα έχει επηρεαστεί πολύ άσχημα, είναι χαμένος χωρίς τη μητέρα του” σημείωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης διευθύντριας φωτογραφίας.

Άλεκ Μπάλντουιν οπλοποιός
Η υπεύθυνη του τμήματος όπλων

Σημειώνεται ότι η Χαλίνα γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1979. Μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον αρκτικό κύκλο.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Kyiv National University και πήρε πτυχίο στη διεθνή δημοσιογραφία. Αρχικά πριν στραφεί στην μεγάλη της αγάπη, που ήταν ο κινηματογράφος, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία.

Χαλίνα Χάτσινς

Όμως, κινηματογραφιστές όπως οι Christopher Doyle και Sergey Urusevskiy, την ενέπνευσαν και αποφάσισε να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο. Έτσι, μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής σε ταινίες.

Το 2018 ήταν μία από τις 8 γυναίκες κινηματογραφίστριες, που επελέγησαν για το  21st Century Fox DP Lab.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ