Al Pacino: “Έπιασα πάτο”

Al Pacino: “Έπιασα πάτο”

 

O διάσημος ηθοποιός Al Pacino, παραχωρεί συνέντευξη στην Dailiy Telegraph και ακολουθώντας την τάση της εποχής, που είναι η εξομολόγηση, και μιλάει για τη δυσκολία του να δεχθεί την αναγνωρισιμότητα αλλά και τον εθισμό του στο ποτό.

Λέει: “Το να φτάσω εδώ, πήρε πολύ καιρό. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για τη φήμη. Με χτύπησε σκληρά και δεν ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω”.

Βρέθηκε, όπως ο ίδιος λέει να αμφισβητήσει πολλές φορές τον εαυτό του: “Ποτέ δεν μου άρεσε η αναγνωρισιμότητα, οι ερωτήσεις και η δημοσιότητα. Πολλές φορές ένιωθα ότι έτρεχα μακριά και κρυβόμουν. Υπήρξε μεγάλη αυτοαμφισβήτηση και ήρθαν πολλά ανεπιθύματα γεγονότα στη ζωή μου”.

Στη συνέχεια, όπως πολλοί διάσημοι ηθοποιοί, ο Al Pacino, φαίνεται ότι βρήκε παρηγοριά στο ποτό. Πήγε σε συνεδρίες των Ανώνυμων Αλκοολικών, βρήκε “ουσιαστική υποστήριξη”, αλλά ποτέ δεν μπήκε στο πρόγραμμα.

“Βρέθηκα στο σημείο που διασκέδαζα περισσότερο το να είμαι εκτός δουλειάς, παρά το να εργάζομαι.  Υπάρχει ένας όρος στον κόσμο του αλκοολισμού, που ονομάζεται “έπιασα πάτο”. Έφτασα πολύ κοντά σε αυτό. Ήμουν σε ένα φαύλο κύκλο” αποκαλύπτει.

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης, εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούσε να αποφύγει τη δημοσιότητα.

“Συνήθιζα να μεταμφιέζομαι, φορώντας καπέλα και γενειάδες, μόνο και μόνο για να περπατώ, αποφεύγοντας την προσοχή. Αλλά τώρα αισθάνομαι συγκινημένος. Χαίρομαι να είμαι εγώ”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ