Άκης Πετρετζίκης: Μετά τον γάμο πήγε για… δουλειά

Στη δουλειά επέστρεψε μετά τον γάμο του ο Άκης Πετρετζίκης. Ο διάσημος σεφ το “έσκασε” από τους δημοσιογράφους και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του κρυφά το απόγευμα της Δευτέρας.

Μετά τον γάμο του, το ζευγάρι βάπτισε και τον 3 μηνών γιο του, δίνοντάς του το όνομα “Αχιλλέας”. Το ζευγάρι δεν έφυγε για γαμήλιο ταξίδι αλλά επέστρεψε στην καθημερινότητα. Ο διάσημος σεφ μάλιστα βρέθηκε κατευθείαν πίσω στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος αν και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, έλαμπε από ευτυχία. Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τις ευχές.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως συνάντησε τον Άκη Πετρετζίκη σε γάμο κοινού τους φίλου και της εξομολογηθηκε πόσο ευτυχισμένος νιώθει δίπλα στην Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

“Τον είδα καλύτερα από ποτέ ακι μου εξηγούσε πόσο αυτή η γυναίκα και το παιδί του έχουν αλλάξει τη ζωή” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. “Τον είδα ολοκληρωμένο” πρόσθεσε.

Ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν τη Δευτέρα με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γνωστός σεφ ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη γαμήλια τελετή, τη βάπτιση του γιου Αχιλλέα και τη δεξίωση που ακολούθησε. «Σήμερα γάμος έγινε… σε ωραίο περιβόλι! Το φάγαμε το ρύζι μας. Βαφτίσαμε και τον μικρό μας Αχιλλέα!», έγραψε ο γνωστός σεφ στα στιγμιότυπα που κοινοποίησε, ενώ όπως αποκάλυψε το μενού της δεξίωσης το επιμελήθηκε ο ίδιος, όπως ήταν αναμενόμενο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ