Αίας Μανθόπουλος: Η ιστορία πίσω από τη θρυλική ατάκα «βρε Αία, βρε Αία» στους «Δύο ξένους»

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση ότι ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε σήμερα σε ηλικία 61 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (9/10), ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Σήμερα το μεσημέρι, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο Αίας Μανθόπουλος είχε πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες, ενώ έγινε ευρέως γνωστός και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Δυο Ξένοι», που έγραψε ιστορία στην μικρή οθόνη.

Πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Open Weekend» για την δικαστική διαμάχη που είχε και επηρέασε την επαγγελματική του καριέρα, για το metoo, για την γνωριμία του με την Ντίνα Κώνστα, αλλά και για τον χαμό του Νίκου Σεργιανόπουλου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από την θρυλική ατάκα «βρε Αία, βρε Αία» στους «Δύο Ξένους».

«Το “βρε Αία” το έκανε ο Νίκος μόνος του, γιατί ερχόμουν εγώ το πρωί στο καφενείο που είχαμε πριν από την πρόβα, ίσως να έφτανα λίγο αργούτσικα -πάντα στην ώρα μου για την πρόβα- και μου έλεγε “βρε Αία, βρε Αία”, κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά», είχε πει, τότε, ο Αίας Μανθόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ