Άγριες Μέλισσες: Τι είπε ο “γυναικολόγος” του Διαφανίου για τον ρόλο του

Ο γυναικολόγος στις Άγριες Μέλισσες φέρνει εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. Ο Αλέξανδρος Βασταρδής, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Σαμόλης, θα είναι το τρίτο πρόσωπο, στη νέα σχέση που θα ταράξει τις ισορροπίες στο Διαφάνι.

Σε συνέντευξή του στο Τηλέραμα, αποκαλύπτει πώς τον αντιμετωπίζουν στον δρόμοι οι γυναίκες.

Δείτε μερικές από τις ερωτήσεις που του έθεσαν από το περιοδικό:

Μπαίνεις λοιπόν στο Διαφάνι και σκανδαλίζεις την… όσια Θεοδοσία, η οποία η καημένη δεν έχει φταίξει σε τίποτα, αλλά «πληρώνει» τον αδιέξοδο έρωτα του άντρα της με την Ελένη. Πώς την αντιμετωπίζεις;

Ως τηλεθεατής, έβλεπα μια γυναίκα πολύ ερωτευμένη και αφοσιωμένη στον Λάμπρο. Ως εκ τούτου, είναι η τελευταία στο Διαφάνι που θα περίμενες να κάνει κάτι εκτός ηθικού πλαισίου. Ως… γυναικολόγος, τώρα, συναντώ μια άκρως συνεσταλμένη και καθωσπρέπει κοπέλα, στην οποία με εντυπωσιάζει κυρίως το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου χαρούμενη.

Για να υποδυθείς τον γυναικολόγο στις Άγριες Μέλισσες, πήρες κάποιες συμβουλές;

Άκου λοιπόν το εξής αστείο: Εάν ψάξεις στο ίντερνετ, το πρώτο που θα σου βγάλει είναι «Σοφοκλής Σαμόλης», ο οποίος είναι αδελφός μου και είναι όντως γυναικολόγος, στο Αιγάλεω! Τώρα λοιπόν η Google μας βγάζει και τους δύο ως… γυναικολόγους. Η αλήθεια είναι πως μιλήσαμε γι’ αυτό. Τον ρώτησα πώς φορούσαν, π.χ., τότε οι γιατροί τις μπλούζες τους και άλλες μικρές τέτοιες λεπτομέρειες. Κάτι άλλο δεν έχει χρειαστεί ως τώρα. Πάντως, μ’ αυτά και μ’ αυτά, νομίζω πως ο συγκεκριμένος ρόλος είναι… καρμικός για μένα.

Σε έχει φέρει πιο κοντά στις γυναίκες ο ρόλος;

Θα σου πω ακόμα ένα αστείο: με σταματούν ήδη στον δρόμο κάποια κορίτσια και με ρωτούν χαριτολογώντας: «Γιατρέ, πότε να κλείσουμε ένα τεστ Παπ». Είναι αλήθεια πολύ όμορφο και αποδεικνύει πως τη σειρά τη βλέπει όλη η Ελλάδα. Οι Μέλισσες έχουν άστρο!

Πηγή: Τηλέραμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ