Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Τσίκλης για το γκέι φιλί – “Ήξερα εξαρχής ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση”

Ο Δημήτρης Τσίκλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ και μίλησε για το γκέι φιλί που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, της τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες” στον ANT1 ανάμεσα στον Λευτέρη και τον Άρη.

Τι είπε ο Δημήτρης Τσίκλης για το γκέι φιλί στις “Άγριες Μέλισσες”

“Ήξερα εξαρχής ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν έχουμε αποβάλει την ομοφοβία.”, είπε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Όσον αφορά στις πρώτες σκέψεις του Δημήτρη Τσίκλη για την εμπειρία του με το γκέι φιλί, ο ίδιος είπε ότι δεν υπήρξαν πρώτες σκέψεις: “Δεν είχα πρώτες σκέψεις.”, ενώ συνέχισε λέγοντας: “Όταν συζητήσαμε για το ρόλο και είπαμε ότι θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση είπα “ωραία, γουστάρω”. Όταν πήρα τα σενάρια είπα “τι ωραίες σκηνές”», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσίκλης.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε αργότερα: «Μου έχουν χαρίσει τα παιδιά, ο Πέτρος και η Μελίνα, έναν υπέροχο ρόλο. Θα το δείτε στην πορεία, θα εξελιχτεί σε έναν υπέροχο ρόλο. Από τους πολύ ωραίους ήρωες στην ελληνική τηλεόραση. Και που έχει να πει πολλά νομίζω, όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα, αλλά για πολλούς τομείς στη ζωή μας.”

Όπως είπε για τον ρόλο του Λευτέρη, τον οποίο και υποδύεται στην συγκεκριμένη σειρά, κατά βάση ήθελε να εστιάσει στο “ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του κυρίως, όχι τόσο η σεξουαλικότητά του” και συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι δεν τον ενδιέφερε τόσο η σεξουαλικότητα του: “Γιατί δεν μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα”.

“Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πια τόσο πολύ ομοφοβία ή ρατσισμός” ανέφερε και συνέχισε, λέγοντας για τον ρόλο του Λευτέρη ότι μέσω του χαρακτήρα προσπαθεί να μεταδώσει την αγάπη στους τηλεθεατές: “Προσπαθώ μέσα από την σειρά και μέσα από την τέχνη… να περάσουμε την αγάπη και να μετακινήσουμε αυτή την κοινωνία”.
Στην ερώτηση για το αν δέχτηκε αρνητικά σχόλια για το γκέι φιλί στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο της σειράς, είπε ότι δεν ήταν πολλά τα αρνητικά σχόλια. Ωστόσο, ανέφερε ότι υπήρξαν σε δημοσιεύσεις και στον λογαριασμό της ίδιας της σειράς στο Twitter. Ο ηθοποιός είχε νωρίτερα τονίσει ότι θεωρεί πως “αγαπάμε πολύ τον κιτρινισμό στη χώρα μας”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ