Δημήτρης Τσίκλης: Αποκαλύπτει ότι τον έκοψαν στο κάστινγκ από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Δημήτρης Τσίκλης, που μπαίνει στις “Άγριες Μέλισσες” στη νέα σεζόν και θα υποδυθεί τον Λευτέρη Μεγαρίτη, γιο του χουντικού Ακύλα, αποκάλυψε πως πριν από τρία χρόνια είχε “κοπεί” στο κάστινγκ λόγω της ηλικίας του.

Άγριες Μέλισσες Ακύλας Μεγαρίτης
Ο Αιμίλιος Χειλάκης υποδύεται τον Ακύλα Μεγαρίτη

Όπως είπε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv”, “πριν από τρία χρόνια περίπου, με κάλεσαν για μια νέα τότε σειρά που θα ξεκινούσε γυρίσματα. Ήταν ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μιράντα Ρωσταντή, casting director της παραγωγής, κι επρόκειτο για τις Άγριες Μέλισσες.

Δημήτρης Τσίκλης
Ο Δημήτρης Τσίκλης στο Διαφάνι

Συναντηθήκαμε σε ένα κλίμα γεμάτο χαρά και ευγένεια, όμως ο Λευτέρης μού είπε χαρακτηριστικά «είσαι καλός, αλλά νομίζω πως είσαι μικρός». Τους ευχαρίστησα θερμά και έφυγα. Τρία χρόνια μετά, με ξανακαλεί η Μιράντα, πάλι για τις Άγριες Μέλισσες.

Προφανώς τώρα ήταν πολύ πιο σωστή η στιγμή. Ερμηνευτικά, μπορούσα πλέον να ανταποκριθώ στο ηλικιακό εύρος της σειράς. Ο ρόλος μου είναι ο Λευτέρης Μεγαρίτης και σύντομα θα τον γνωρίσετε”.

Απαντώντας στο ερώτημα αν παρακολουθούσες τις “Άγριες Μέλισσες”, σημείωσε: “Αυτό που μου άρεσε στις Άγριες Μέλισσες ως τηλεθεατή και εξακολουθεί να μου αρέσει και ως συντελεστή πλέον της σειράς είναι η φροντίδα. Είναι μια δουλειά προσεγμένη, που απαρτίζεται από ένα εξαιρετικό καστ.

Άγριες Μέλισσες - οι αδελφές Σταμίρη
Στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες

Την είχα παρακολουθήσει κυρίως αποσπασματικά μέχρι στιγμής, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας μου. Μέσα στο καλοκαίρι, προσπάθησα να δω όσα περισσότερα επεισόδια μπορούσα.

Όχι ότι είχε σημασία για την ένταξη του χαρακτήρα μου… Είναι μια νέα προσθήκη που δεν σχετίζεται με το παρελθόν και τους ήρωες της μέχρι τώρα ιστορίας”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.