Αιμίλιος Χειλάκης: Γι’ αυτό έγινε ντόρος για τη δήλωσή μου σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Μετά την πρεμιέρα της παράστασης “Οθέλλος” στο Θέατρο Βράχων, ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δήλωσή του, που προκάλεσε σάλο. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος”, είχε πει πως πρόκειται να επισκεφθεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή.

“Έγινε ντόρος γιατί μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι. Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, δεν παύει ποτέ να έχει… υπάρξει φίλος σου. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αν τώρα ένας άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά, πρέπει να καταλάβεις για ποιον λόγο έχει συμβεί”, τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης και πρόσθεσε:

“Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια. Ούτως ή άλλως τους ανθρώπους δεν τους αφήνεις την ώρα που είναι κάτω, δεν τους χτυπάς. Τους ακούς τουλάχιστον. Κοίτα χριστιανός δεν είμαι, αλλά το πλήθος των Ελλήνων είναι χριστιανοί και μιλούν για τη συγχώρεση. Πρέπει να ξέρουμε ότι το σύστημα μας είναι σωφρονιστικό, όχι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν. Είναι άδικο να λέμε ότι δεν ξέρουμε κάποια άτομα…”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.