«Αυτό είναι το τέρμα του Μπάρκουλη»

«Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν έχει πια άλλες δυνάμεις». Η εξομολόγηση-σοκ της Μαρίας Μπάρκουλη στην «Espresso» επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και θέλουν τον άλλοτε γοητευτικό ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου να δίνει την πιο γενναία μάχη της ζωής του.

Διασωληνωμένος για τέταρτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Ολγα», ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Μιχάλης Κούρτης μιλώντας στην «Espresso» ήταν ιδιαίτερα συγκρατημένος: «Ο οργανισμός του Ανδρέα Μπάρκουλη είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, με επαναληπτικές κρίσεις και ένα αναπνευστικό σύστημα σχεδόν ανύπαρκτο. Φυσικά, να μην ξεχνάμε και το προχωρημένο της ηλικίας του».

Οι προσευχές της συζύγου του στην Παναγία, που γιόρταζε χθες, είναι γεμάτες με λόγια αγάπης και ελπίδας, ενώ στα καθημερινά λίγα λεπτά του επισκεπτηρίου στην Εντατική εκείνη «πνίγει» την πίκρα και την ανησυχία της πίσω από τα χαμόγελα, δίνοντας κουράγιο στον αγαπημένο της.

«Δεν είμαι έτοιμη να χάσω τον Ανδρέα μου! Αλλά και ο γιος μας, ο Νικόλας, έχει πάθει σοκ. Το παιδί όλη την ώρα κλαίει. Δεν ξέρω τι να πω… Ο Θεός να βάλει το χέρι του» έλεγε η Μαρία Μπάρκουλη στην «Espresso» τον περασμένο Φεβρουάριο, το διάστημα που ο πρωταγωνιστής νοσηλευόταν και πάλι σε καταστολή στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου, αναπνέοντας με μηχανική υποστήριξη. Τότε, είχε καταφέρει να βγει νικητής.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Διασωλημένος στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μπάρκουλης – Κρίσιμη η κατάστασή του

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ