Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Σον Πεν – Έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες – ΦΩΤΟ

Ο Σον Πεν έχει πάει στο Φεστιβάλ των Καννών περίπου 12 φορές. Από το 1984 με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο μέχρι και σήμερα. Οι εμφανίσεις του δεν ήταν πάντα επιτυχημένες.

Το 2016 με την ταινία “The Last Face” οι κριτικές ήταν αρνητικές και κάποιοι δύσκολα θα επέστρεφαν. Όμως ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να βρεθεί ξανά στο Φεστιβάλ, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του την κόρη του.

Η τελευταία του ταινία είναι η “Flag Day” και είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Ντίλαν.

“Το Φεστιβάλ των Καννών είναι το σημαντικότερο στον κόσμο. Όλοι ξέρουν ότι είναι η μεγάλη κατηγορία” σημείωσε ο ηθοποιός.

Η Dylan Penn είναι 30 ετών. Δεν είναι η πρώτη της δουλειά στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά σίγουρα είναι ο μεγαλύτερος ρόλος που έχει αναλάβει. Ενσαρκώνει την Jennifer Vogel, τη δημοσιογράφο κόρη ενός απατεώνα, που είναι ο ρόλος του Πεν.

Η εμπιστοσύνη που της έδειξε ο πατέρας της είναι δικαιολογημένη, γιατί η 30χρονη είναι φυσική και μαγνητίζει τους θεατές.

Παίζει σαν βετεράνος, που βέβαια είναι αναμενόμενο από κάποιον που έχει τα γονίδια του Σον Πεν και της Ρόμπιν Ράιτ.

Το Variety αναφέρει ότι “η ταινία αποκαλύπτει ότι η Dylan Penn είναι μια σπουδαία ηθοποιός”.

Για ένα μεγάλο διάστημα η κόρη του Σον Πεν δεν ήθελε να βρίσκεται μπροστά στα φώτα. “Μεγαλώνοντας ήμουν συνεχώς μαζί με ηθοποιούς ή στα γυρίσματα κάποιας ταινίας. Ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε καθόλου” δηλώνει η Ντίλαν.

“Πάντα πίστευα και ακόμα πιστεύω ότι το πάθος μου είναι να δουλεύω πίσω από την κάμερα. Αλλά, αμέσως μόλις εξέφρασα αυτή την επιθυμία μου και γονείς μου, μου είπαν ότι δεν θα γίνω καλή στη σκηνοθεσία αν δεν ξέρω πώς είναι να είσαι ηθοποιός” περιγράφει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ