Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι – Δεν χρειάζονται πολλά λόγια»

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Ελεονώρα Μελέτη και το «Mega Καλημέρα» η Αφροδίτη Γραμμέλη προέβη σε μία νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέβασε την επίσημη φωτογραφία της ομάδας του «Mega Καλημέρα» και έγραψε στη λεζάντα: «Έμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι. Επιλογή μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια στις μέρες μας. Ούτε για τα προηγούμενα αλλά ούτε και για τα επόμενα. Το μόνο που θα πω είναι πως νιώθω χαρά και ηρεμία γι’ αυτό που ζω επαγγελματικά και έχω δίπλα μου εξαιρετικούς συνεργάτες. Τα υπόλοιπα σύντομα στις οθόνες μας. Υγεία να έχουμε. @mega_kalimera @megatvcom @nonoram».

 

 

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Γραμμέλη την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν βρισκόταν στην ομάδα της Φαίης Σκορδά. Ερωτηθείσα λίγο καιρό πριν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είχε απαντήσει ότι: «Όπως έχω πει επανειλημμένα και για να μην γίνομαι κουραστική και αγενής, κάθε χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεργασία μου με την εκπομπή και τον σταθμό που συνεργάζομαι δεν λέω ποτέ κάτι. Επαγγελματίας είμαι, φυσικά και σκέφτομαι τι θα κάνω του χρόνου, είναι κάτι που έχει αρχίσει να με απασχολεί εδώ και καιρό αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ως τις αρχές Ιούλιου έχω μία σύμβαση με τον ΣΚΑΪ, την οποία και θα τιμήσω, μια συνεργασία με την Φαίη που υπεραγαπώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ