Αφροδίτη Γραμμέλη για την λιποθυμία της: «Ήταν σοβαρό, σίγουρα ανησύχησα»

Δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα του “Open Weekend” έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη και μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγες ημέρες.

«Είμαι καλύτερα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και την αγάπη. Ήταν κάτι που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα γύρω μας. Σίγουρα ήταν σοβαρό, σίγουρα ανησύχησα και πέρασα αρκετά δύσκολα και τώρα πάω να κάνω κάποιες εξετάσεις που πρέπει να κάνω για να είμαστε όλοι καλά στο σπίτι, που τρομάξαμε. Σε κάθε περίπτωση θα το ξεπεράσουμε και προχωράμε μπροστά» είπε όταν ερωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη.

Ερωτηθείσα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, απάντησε ότι: «Όπως έχω πει επανειλημμένα και για να μην γίνομαι κουραστική και αγενής, κάθε χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεργασία μου με την εκπομπή και τον σταθμό που συνεργάζομαι δεν λέω ποτέ κάτι. Επαγγελματίας είμαι, φυσικά και σκέφτομαι τι θα κάνω του χρόνου, είναι κάτι που έχει αρχίσει να με απασχολεί εδώ και καιρό αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ως τις αρχές Ιούλιου έχω μία σύμβαση με τον ΣΚΑΪ, την οποία και θα τιμήσω, μια συνεργασία με την Φαίη που υπεραγαπώ».

Ενώ για την αλλαγή ώρας που ακούγεται πως θα υπάρξει στο “Πρωινό μας” και για το αν θα την εξυπηρετεί, εξήγησε: «Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό για την αλλαγή ώρας της εκπομπής, αυτό είναι κάτι άλλωστε που αφορά την επόμενη σεζόν και δεν είναι κάτι που θέλω εγώ να σχολιάσω».

Τέλος ανέφερε πως: «Αν κάτι χρειάζομαι πραγματικά φέτος και είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που το λέω, είναι να ξεκουραστώ πάρα πολύ, γιατί λίγο και εγώ τρόμαξα με το θέμα υγείας μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ