Η αποκάλυψη της Παρασκευής Κερασιώτη για το πρόβλημα υγείας μετά το GNTM

Η Παρασκευή Κερασιώτη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το συμμετοχή της στο GNTM και πρόσφατα έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά της επειδή αποφάσισε να εργαστεί ως σερβιτόρα στη Μύκονο, με το μοντέλο να αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις λέγοντας πως τα χρήματα που κερδίζει από το μόντελινγκ δεν είναι αρκετά για να ζήσει.

Το μοντέλο, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για ακόμη ένα θέμα που αυτή τη φορά αφορά στην υγεία της.

Όπως αποκάλυψε η εξαντλητική δίαιτα και η έντονη γυμναστική που έκανε μετά το ριάλιτι μόδας, της προκάλεσαν πρόβλημα στην υγεία της. Παράλληλα στέλνει το μήνυμα πως πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και το σώμα μας.

“Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου. Πριν από περίπου 5-6 μήνες είχα γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, έκανα σκληρή διατροφή, σκληρή γυμναστική με αποτέλεσμα όλο αυτό να μου δημιουργήσει κακό στον οργανισμό μου, για 4 μήνες είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση, ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, έτρωγα κάθε μέρα περισσότερο και περισσότερο δεν μπορούσα να το ελέγξω. Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, το σώμα μας, να μην μας πιέζουμε, είμαστε μοναδικές. Σήμερα μετά από τόσους μήνες είμαι καλά και ψυχολογικά και σωματικά με έχω αγαπήσει όπως και αν είμαι και ποτέ δεν ξεχνάω να χαμογελάω”, έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ