GNTM-Παρασκευή Κερασιώτη: Η εξήγησή της για τη δουλειά ως σερβιτόρα στη Μύκονο

Η Παρασκευή Κερασιώτη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι εργάζεται ως σερβιτόρος σε κρεπερί στη Μύκονο, με τη μελαχρινή καλλονή να εξηγεί ότι δεν της φτάνουν τα χρήματα που βγάζει από το μόντελινγκ για να ζήσει. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής στη “Φωλιά των Κου Κου”, η μελαχρινή καλλονή υπογράμμισε ότι προτεραιότητά της παραμένει το μόντελινγκ.”Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι εδώ κάποιους μήνες. Ήρθα από τη Μύκονο για να συνεχίσω τη δουλειά μου, γιατί η δουλειά μου είναι πάνω από όλα. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ. Επέλεξα να κάνω μία άλλη δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Το μόντελινγκ δεν θα το παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω”, είπε η Παρασκευή Κερασιώτη και πρόσθεσε:

Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο , δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε μέσα από τη δουλειά στη Μύκονο, προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ