H Mέριλ Στριπ γίνεται 72 και δεν σταματά να μας εκπλήσσει

Η Mέριλ Στριπ φυσικά και δεν χρειάζεται συστάσεις. Η ηθοποιός που έκανε το βραβείο Όσκαρ να ταυτίζεται απόλυτα με το όνομά της, σήμερα γίνεται 72. Είναι τόσο δύσκολο να εντοπίσεις την καλύτερή της ερμηνεία. Η Meryl χάνεται και εμφανίζεται η Sophie στο συγκλονιστικό δράμα, «Η εκλογή της Σόφι». Η κυρία Kramer στο «Κράμερ εναντίον Κράμερ». Η θρυλική μαγείρισσα, Julia Child στο «Τζούλι και Τζούλια» ή η Μargaret Thatcher στο «Σιδηρά Κυρία».

Με πάνω από 20 υποψηφιότητες για Oscar και τρία στην κατοχή της, η χαρισματική ηθοποιός που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες της σύγχρονης εποχής, έχει μάθει πολλά γύρω από τον κόσμο του κινηματογράφου και δεν διστάζει να μετανιώσει για τον τρόπο που προσέγγισε ρόλους που υποδύθηκε. Η Miranda στο «Ο διάβολος φοράει Prada» μπορεί να είναι ένας iconic χαρακτήρας που αγαπάμε να μισούμε, για την ίδια ωστόσο η εμπειρία δεν ήταν καλή, καθώς δεν της άρεσε η τόσο σκληρή περσόνα της.© 2006 Twentieth Century Fox

«Ήταν φρικτό! Ήμουν άθλια. Τους άκουγα όλους να είναι ενθουσιασμένοι και να γελούν. Είχα πάθει κατάθλιψη! Σκέφτηκα λοιπόν, είναι το τίμημα που πληρώνεις για να είσαι το αφεντικό. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που προσέγγισα χαρακτήρα τόσο μεθοδικά», ανέφερε η ίδια στο πρόσφατο reunion της ταινίας στο Entertainment Weekly. Η μέθοδός της βέβαια οδήγησε σε μια υποψηφιότητα για Oscar και σε έναν από τους πιο αξιομνημόνευτους ρόλους της.

Μέσα στη χρονιά θα την δούμε στο πολυαναμενόμενο «Don’t Look Up» του Netflix. Η ταινία διηγείται την ιστορία δύο αστρονόμων που ξεκινούν μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης της ανθρωπότητας για έναν επερχόμενο αστεροειδή που θα συγκρουστεί και θα καταστρέψει τη Γη. Το cast εκπληκτικό, με ονόματα όπως Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Chris Evans, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Matthew Perry και Ariana Grande.

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό εξωφύλλου: Photo by Christopher Polk/Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ