Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Δύο μυστήρια και τούρτα-έκπληξη

Της Νίκης Κώτσου

Θρησκευτικός γάμος και βάφτιση μαζί για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, στις 4 Σεπτεμβρίου, σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Λόγω της πανδημίας, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αλλάξει την αρχική ημερομηνία των δύο μυστηρίων, αλλά αυτό είχε τελικά και τα θετικά του, αφού οι δυο τους είχαν περισσότερο χρόνο να κάνουν τις ετοιμασίες και να βρουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν. Ο αριθμός των προσκεκλημένων παραμένει περιορισμένος, καθώς θα έχουν κοντά τους μόνο πολύ στενούς φίλους και συγγενείς.

«Θα βαφτίσουμε την κόρη μας σε κλειστό κύκλο στις 4 Σεπτεμβρίου. Νονοί της θα είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, η personal trainer Αντι Γιαννακοπούλου, ενώ θα μας παντρέψει η επιχειρηματίας Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή. Την οργάνωση του γάμου έχει αναλάβει η Ολγα Καραβερβέρη και το υπέροχο νυφικό μου ο Stylianos. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα. Μελίτα ήταν το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή», είχε δηλώσει στη Realnews η πανευτυχής Ελ. Χατζίδου.

Επειτα, λοιπόν, από δύο ακυρώσεις, το πάρτι της ζωής της θα πραγματοποιηθεί λίγο έξω από την Αθήνα, με λιγοστούς, αλλά αρκετούς για εκείνη και τον σύντροφό της, προσκεκλημένους. Αν και η διαφορά ηλικίας είχε απασχολήσει στην αρχή τη γνωστή τραγουδίστρια, καθώς είναι μεγαλύτερη κατά 10 χρόνια από τον σύζυγό της, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τους κρατήσει χωριστά. Τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους, η Ελένη έμαθε ότι κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους και εννέα μήνες μετά η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.

Η μετάθεση της ημερομηνίας του θρησκευτικού γάμου και της βάφτισης της 20 μηνών κόρης τους τούς βγήκε σε καλό, καθώς είναι κοντά με την ημερομηνία γέννησης της μικρής. Η Μελίτα-Δήμητρα γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου και τα δύο μυστήρια έχουν προγραμματιστεί για τις 4 του ίδιου μήνα. Η έκπληξη, λοιπόν, της μεγάλης βραδιάς θα είναι ο εορτασμός των δεύτερων γενεθλίων της κόρης τους, που ήρθε για να δώσει νέο νόημα στη ζωή και των δύο. Εμβολιασμένοι και πανέτοιμοι, η Ελένη και ο Ετεοκλής ανυπομονούν να γιορτάσουν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ