Survivor: Ποιον παίκτη θέλει για πρωταγωνιστή σε ταινία του ο Δημήτρης Σειρηνάκης

Παίκτης του Survivor είναι το μεγάλο «στοίχημα» του Δημήτρη Σειρηνάκη, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Espresso παραδέχθηκε πως θα του προτείνει ρόλο σε ταινία με αισθησιακό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός ερωτικών ταινιών φαίνεται πως περιμένει την επιστροφή του Ηλία Μπόγδανου από το Survivor, προκειμένου να του κάνει συγκεκριμένη πρόταση έχοντας έτοιμο, όπως είπε, το κόνσεπτ, αλλά και την ερωτική παρτενέρ.

«Δεν ξέρω πώς αυτό έφτασε στα αυτιά σας, αλλά, ναι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προτείνω στον Ηλία Μπόγδανο να παίξει σε μια πιο αισθησιακή βερσιόν του “Survivor” για την πλατφόρμα της Sirina TV», δήλωσε στην εφημερίδα ο παραγωγός. «Με το που θα επιστρέψει θα τον πάρω τηλέφωνο για να τον συναντήσω και να τον πείσω να το τολμήσει!», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Από τα πλάνα που είδα στοn SKAI θεωρώ ότι είναι open minded και άνθρωπος που τολμά να κάνει πράγματα που για κάποιους άλλους φαίνονται ταμπού».

«Έχω στο μυαλό μου και το κόνσεπτ, ακόμη και την ερωτική του παρτενέρ, που, αν σας πω τώρα το όνομά της, θα γίνει κόλαση! Αυτά όμως θέλω να τα κουβεντιάσω μαζί του, εφόσον συναντηθούμε», είπε ακόμη ο Δημήτρης Σειρηνάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ