MasterChef – Διονύσης Πρώιος: Αν ο Σειρηνάκης μου κάνει πρόταση, είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ

Ο πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώιος αποκάλυψε ότι είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου εάν του γίνει πρόταση από τον Δημήτρη Σειρηνάκη.

“Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον ξέρω από 16 ετών. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για συνεργασίες. Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε όταν τελειώσω εγώ με το συμβόλαιο μου, που τελειώνει σε ένα μήνα. Την ημέρα που θα τελειώσει το συμβόλαιο μου με ένα κανάλι που δεν μου έχει κάνει καμία πρόταση όλον αυτό τον καιρό περιμένω… Νομίζω ότι είναι κρίμα να ‘δένεις’ και να μην τους δίνει καμία ευκαιρία σε αυτόν τον τομέα”, είπε ο Διονύσης Πρώιος μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε.

“Αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Οπότε μπορώ να παίξω λιγάκι. Αν ο κ. Σειρηνάκης μόλις τελειώσει το συμβόλαιο μου κάνει μία ωραία πρόταση, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Είναι από τα λίγα πράγματα που μου αρέσουν πάρα πολύ. Όταν είσαι 56 χρόνων και μία εταιρεία σου κάνει μία ωραία πρόταση τόσο σοβαρή εγώ δεν θα πω όχι”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ