Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος “γύρισε τη μπιφτέκα” για την κολλητή του Καρολίνα Καλύβα

Η έκφραση “γυρίζει τη μπιφτέκα”… γεννήθηκε στο φετινό Survivor. Τη χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν οι παίκτες όταν θέλουν να πουν ότι κάποιος άλλαξε συμπεριφορά, με λίγα λόγια έκανε κωλοτούμπα. Αυτό που δεν περιμένει κανείς να δει είναι ότι θα έκανε κάτι τέτοιο ο Ηλίας Μπόγδανος μιλώντας για την κολλητή του Καρολίνα Καλύβα. Οι δυο τους μέχρι το χθεσινό επεισόδιο είχαν πολύ καλές σχέσεις, πανηγύριζαν αγκαλιά στις νίκες τους, ενώ υποστήριζαν ο ένας τον άλλον στις κόντρες που υπήρχαν στο παιχνίδι.

Φαίνεται, όμως, ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ήττα στον αγώνα με έπαθλο το ταξίδι στο Μαϊάμι προκάλεσε την “έκρηξη” του Ηλία Μπόγδανου που ξέσπασε κατά της κολλητής του.

“Η Καρολίνα επειδή είναι πάρα πολύ απόλυτη σαν άνθρωπος δεν μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της. Αν ξεκινήσει να μιλάει και της στρίψει λίγο, ωρύεται από πάνω σου με μία τσιριχτή φωνή, που σε τσιμπάει μέσα σου. Δηλαδή δεν μπορείς να μιλήσεις. Αυτό το πράγμα πολλές φορές σου χαλάει το κέφι… Το θυμάμαι και από παλιότερα, να ‘χω εγώ τα δικά μου και να μην κάνει λίγο στην άκρη το εγώ της”, τόνισε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

“Θέλει να σε κουκουλώσει, να φωνάξει από επάνω. Δεν μπορεί να βάλει λίγο νερό στο κρασί της, κοιτάει την πάρτη της, να πει αυτό που γουστάρει εκείνη. Η Καρολίνα δεν μπορεί να χωνέψει να χάνει από την Ελένη και τη Μαριαλένα, με τίποτα. Τρελαίνεται, νευριάζει και αρχίζει και λέει δικαιολογίες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ