Μάθιου Πέρι – Κόρτνεϊ Κοξ: Δεν είναι μόνο “Φιλαράκια” αλλά και… ξαδέλφια

Ο Μάθιου Πέρι και η Κόρτνεϊ Κοξ που συμμετείχαν στην σειρά τα “Φιλαράκια” που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο είναι εντέκατα ξαδέλφια σύμφωνα με γενεαλόγους στο MyHeritage.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το CNN o “Τσάντλερ” και η “Μόνικα” που υποδύθηκαν το ζευγάρι έχουν μακρινούς κοινούς συγγενείς τους Ουίλιαμ Όσμπερν Χάσκελ III και Έλεν Χάσκελ, που έζησαν στην Αγγλία πριν από περίπου 500 χρόνια.

Η Έλεν μετακόμισε τελικά στην Αμερική με τους δύο γιους της το 1635, με την Κοξ να έχει μακρινή συγγενική σχέση με τον γιο της Ρότζερ, ενώ ο Πέρι με τον άλλο γιο της, Ουίλιαμ. Συνδέονται μέσω της πλευράς της μητέρας της Κόρτνεϊ Κοξ και του πατέρα του Μάθιου Πέρι.

“Πήγαμε σε αυτήν τη συγγενική γραμμή πολύ βαθιά, ελέγξαμε κάθε όνομα. Βρήκαμε πολλά αρχεία που το υποστηρίζουν και έχουμε την πεποίθηση ότι έχουν συγγενική σχέση” είπε στο CNN ο Ρόι Μάντελ, επικεφαλής της έρευνας στο MyHeritage, κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα ανακάλυψης οικογενειακού ιστορικού.

“Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι λογικό ότι όταν πηγαίνεις τόσες πολλές γενιές πίσω, οι πιθανότητες σύνδεσης ανθρώπων είναι υψηλότερες” πρόσθεσε.

Η σύνδεση βρέθηκε ύστερα από αναζήτηση σε πολλές βάσεις δεδομένων με δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία. Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι και οι δύο ηθοποιοί έχουν συγγενική σχέση με τη Lady Gaga.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ