Μάθιου Πέρι: Τι προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές του “Τσάντλερ”

Ανησυχία για την υγεία του και τη γενικότερη κατάστασή του προκάλεσε ο Μάθιου Πέρι μετά την προβολή ενός προωθητικού βίντεο σχετικά με την επανασύνδεση των ηθοποιών για τα “Φιλαράκια”.

Ο τηλεοπτικός και ιδιαίτερα αγαπητός “Τσάντλερ” έσερνε την ομιλία του, είχε ένα περίεργο βλέμμα και έμοιαζε καταβεβλημένος, ακριβώς το αντίθετο από τον γεμάτο ενέργεια “Τσάντλερ” όπως τον είχαμε μάθει. Το ειδικό επεισόδιο από τη δημοφιλή σειρά θα προβληθεί στις 27 Μαΐου από το HBO Max ενώ τα γυρίσματα έγιναν τον Απρίλιο.

Το βίντεο αυτό που αναρτήθηκε στο site του περιοδικού People και στο YouTube την Τετάρτη στο πλαίσιο της προώθησης της πολυπόθητης αυτής τηλεοπτικής επανασύνδεσης προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών για την υγεία του 51χρονου σταρ. Όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τα συναισθήματά τους σχετικά με αυτήν τη θρυλική επανασύνδεση. Απαντώντας στο ερώτημα αν είχε πάρει κάποιο σουβενίρ από το παλιό σετ στο τέλος των γυρισμάτων το 2004 ο Πέρι απάντησε ότι “έκλεψα το βάζο για τα κουλουράκια που είχε ένα ρολόι πάνω του” σέρνοντας κυριολεκτικά τις λέξεις και έχοντας μία έντονη προφορά. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ