Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου που δημοσίευσε

Ο Λεωνίδα Κουτσόπουλος τον τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, ωστόσο και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο διάσημος σεφ πέρα από την αγάπη του για τη μαγειρική, αφιερώνει χρόνο και στη μουσική, έχοντας δημιουργήσει έναν ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό web σταθμό, το Samaro Radio, όπου έχει δική της εκπομπή η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανήρτησε μια φωτογραφία της συντρόφου του στα stories του στο Instagram για να υπενθυμίσει πως το βράδυ η ηθοποιός του είχε εκπομπή.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πριν από λίγο καιρό ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε εάν είναι ερωτευμένη και εκείνη του απάντησε “με τι πράγμα” και ο παρουσιαστής αστειευόμενος της είπε “με τη μπεσαμέλ” και στη συνέχεια της είπε αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι και η Χρύσα Μιχαλοπούλου απάντησε: “Περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά… Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη”. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Είμαι στο Samano Radio, είναι πειρατικό ιντερνετικό και κάνω εκπομπή. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αυτός είναι εκεί και εγώ μπήκα. Μου αρέσει πάρα πολύ το ραδιόφωνο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ