Δέσποινα Μοίρου: Κατέθεσε αγωγή κατά της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” – Γιατί κατηγορεί Καραβάτου και Κατσούλη

Οι συντελεστές της εκπομπής του Star “Στη Φωλιά των Κου Κου” μπήκαν σε δικαστικές περιπέτειες καθώς η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου προσέφυγε εναντίον τους με ασφαλιστικά μέτρα, αγωγή και καταγγελία στο ΕΣΡ,

Η ηθοποιός και βραβευμένη stand – up comedian προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας τους για bullying προς το πρόσωπό της. Σύμφωνα με την Espresso, την Μεγάλη Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ηθοποιούς προκειμένου να εκδοθεί προσωρινή διαταγή που θα παύει οποιαδήποτε “παρενόχλησή” της από την εκπομπή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Δέσποινα Μοίρου υποστηρίζει ότι οι παρουσιαστές και τα μέλη του πάνελ της εκπομπής αναφέρθηκαν με άκρως δυσφημιστικά σχόλια στη διεθνή καριέρα της.

Η ηθοποιός έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή και υπέβαλε καταγγελία στο ΕΣΡ εναντίον των συντελεστών της εκπομπής.

“Διαπιστώνοντας από τα πραγματικά περιστατικά των εκπομπών της ‘Φωλιάς των Κου Κου’ (με ημερομηνίες 2/12/2020, 18/2/2021, 23/3/2021 και 6/4/2021), η υπεράσπιση κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα εκδόσεως προσωρινής διαταγής και αγωγή για ηθική, υλική και επαγγελματική βλάβη. Παράλληλα, προσέφυγε στο ΕΣΡ, αξιώνοντας την παύση κάθε ενέργειας από τους εναγόμενους συντελεστές της εκπομπής που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητα, την τιμή και την επαγγελματική υπόληψη της εντολέως μου”, δήλωσε ο συνήγορος της Δέσποινας Μοίρου, Σταμάτης Γεωργούλης.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ