Βασίλισσα Ελισάβετ: Τείνει κλάδο ελαίας σε Χάρι και Μέγκαν – Ξεκινά “ειρηνικές” συνομιλίες

Αν και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ όπου αποτυπωνόταν η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ στα όσα σοκαριστικά αποκάλυψε το ζευγάρι, η ίδια η βασίλισσα αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για πιο προσωπική προσέγγιση του ζητήματος.

Έτσι, τείνει κλάδο ελαίας σε Χάρι και Μέγκαν και αναλαμβάνει να λύσει τα όσα θέματα ήγειρε το ζευγάρι στην εκρηκτική του συνέντευξη. Η βασίλισσα ζήτησε από το προσωπικό να αποφύγει να συζητεί την κατάσταση δημοσίως, ενώ η ίδια αναμένεται να επιδιώξει να φέρει τη νηνεμία στις σχέσεις των Ανακτόρων με τον εγγονό της και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους ώστε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αφήνοντας τη λογική να υπερισχύσει. Σημειώνεται πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο Δούκας του Κέμπριτζ αναστατώθηκαν ιδιαίτερα από την επίθεση που δέχτηκαν από το ζευγάρι, αφού ο Χάρι είπε ότι ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος τον απογοήτευσε επειδή δεν δεχόταν τις κλήσεις του στη διάρκεια του Megxit και παραδέχτηκε ότι υπάρχει ακίμη τεράστιο χάσμα στη σχέση του με τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Παράλληλα, κατηγόρησε μέλος της οικογένειας για ρατσισμό και υποστήριξε ότι αυτός και η σύζυγός του δεν δέχτηκαν τη σωστή στήριξη και γι’ αυτό αποφάσισαν να φύγουν από τη Βρετανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ