Βασίλισσα Ελισάβετ: Έσπασε τη σιωπή της για τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν -Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ανακτόρων

Τη σιωπή της έσπασε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την εκρηκτική συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ λέγοντας πως αν και κάποιες αναμνήσεις διαφέρουν, “ολόκληρη η οικογένεια είναι λυπημένη” για τις δυσκολίες που βίωσε το ζευγάρι αυτά τα χρόνια”.H βασίλισσα, σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα, αναφερόμενη στο σχόλιο σχετικά με το χρώμα του μωρού του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, είπε ότι είναι πολύ ανησυχητικό και το θέμα θα το χειριστεί ιδιαιτέρως η οικογένεια. Πρόσθεσε ότι το ζευγάρι και ο γιος τους “θα είναι πάντα αγαπητά μέλη της οικογένειας”.

Συγκεκριμένα η βασίλισσα αναφέρει στη δήλωσή της όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από τα Ανάκτορα:

“Όλη η οικογένεια λυπήθηκε ακούγοντας σε πλήρη έκταση τις όσες προκλήσεις βίωσαν τα τελευταία χρόνια ο Χάρι και η Μέγκαν. Τα ζητήματα που ήγειραν, ιδίως αυτό του ρατσισμού, είναι ανησυχητικά. Ενώ κάποιες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, θα ληφθούν πολύ σοβαρά και θα τα αντιμετωπίσει η οικογένεια ιδιωτικά. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι για πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειας” αναφέρεται στη δήλωση της βασίλισσας.

Γίνεται αντιληπτό ότι η βασίλισσα περίμενε έως την Τρίτη για να σχολιάσει τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν ώστε οι Βρετανοί να είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, αλλά δεν περίμενε να κάνουν τέτοια σχόλια. Η δήλωση αυτή έγινε μετά τη δημόσια εμφάνιση κάποιων μελών της βασιλικής οικογένειας εν μέσω ισχυρισμών ότι το Παλάτι έχει παραλύσει από φόβο ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να κατονομάσουν το πρόσωπο που σχολίασε το χρώμα επιδερμίδας του Άρτσι. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, η Δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφθηκαν πολλά εμβολιαστικά κέντρα ως μέρος των επίσημων καθηκόντων τους ενώ ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ εθεάθησαν να οδηγούν στο Λονδίνο για προσωπικά τους ζητήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ