Πάμελα Άντερσον: «Κλείνει» τα social media και αποχαιρετά τους ακολούθους της

«Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο Instagram, το Twitter ή το Facebook» έγραψε η Πάμελα Άντερσον αποχαιρετώντας τους εκατομμύριου ακολούθους της στα social media τα οποία αποφάσισε να κλείσει. Έτσι, αποχαιρέτισε τους 1,2 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram, το 1 εκατ ακολούθους της στο Twitter και τους 900.000 στο Facebook.

Στο τελευταίο της μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων τόνισε: «Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τώρα που έχω τακτοποιηθεί στη ζωή μου, εμπνέομαι πραγματικά από την ανάγνωση βιβλίων και τη φύση. Είμαι ελεύθερη. Ευχαριστώ για την αγάπη. Να είστε καλά όλοι! Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση για να ακολουθήσετε τον σκοπό σας και να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από τη σπατάλη χρόνου» έγραψε ενώ ασκώντας κριτική στις πλατφόρμες των social media, οι οποίες επί χρόνια επιτρέπουν τη διάδοση ψεμάτων και παραπληροφόρησης χωρίς επακόλουθα, ανέφερε: «Αυτό είναι που θέλουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποκομίσουν κέρδη. Να ελέγχουν τον εγκέφαλό σας».

Στην τελευταία ανάρτησή της η Πάμελα Άντερσον πρόσθεσε τα hashtags: #thebewilderedherd, #noInstagram, #notwitter, #nofacebook, #life, #freedom, #nature, #humanconnection, #intimacy και #love.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ