Πάμελα Άντερσον: Πέμπτο στεφάνι για τη σεξοβόμβα – Δείτε ΦΩΤΟ από τον μυστικό γάμο

Υπό απόλυτη μυστικότητα η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων τον πέμπτο σύζυγό της, τον σωματοφύλακά της, Νταν Χέιχερστ. στην πίσω αυλή του σπιτιού της στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου οι δυο τους συνατήθηκαν για πρώτη φορά στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας. Ένας πάστορας της τοπικής ενορίας τέλεσε το μυστήριο όπου το ζευγάρι διάβασε παραδοσιακούς όρκους. Να σημειωθεί ότι δεν έχει περάσει χρόνος από τη στιγμή που η 53χρονη σταρ παντρεύτηκε και χώρισε τον τέταρτο σύζυγό της, Τζον Πίτερς.

Δεν υπήρχαν καλεσμένοι στο μυστήριο. Ήταν μόνο ο πάστορας και το ζευγάρι. Όλα ήταν πολύ ρομαντικά, από το τύπου Σταχτοπούτα νυφικό της Άντερσον ως και την τοποθεσία καθώς ήταν το σπίτι που αγόρασε από τους παππούδες της και εκεί παντρεύτηκαν και οι γονείς της.

“Είμαι ερωτευμένη. Παντρευτήκαμε Παραμονή Χριστούγεννων με τις ευχές των οικογενειών μας. Όλοι όσοι ξέρουμε χαίρονται για εμάς. Παντρεύτηκα στην έκταση που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια και εδώ παντρεύτηκαν και οι γονείς μου και είναι ακόμη μαζί, Νιώθω ότι κάναμε ολόκληρο κύκλο. Πιστεύω ότι αυτή η ρομαντική έκταση έχει αρκετή θεραπευτική ενέργεια. Είμαι ήρεμη εδώ. Είναι μεγάλη έκταση αλλά ελάχιστοι άνθρωποι που περνούσαν μπορούσαν να δουν το παραμυθένιο νυφικό με το βέλος τύπου πριγκίπισσας Νταϊάνα να σέρνεται στη λάσπη. Παράδεισος”. Η Πάμελα κάτω από το νυφικό φορούσε λαστιχένιες μπότες ώστε να σταθεί απέναντι από τον σύζυγό της στη λάσπη. “Είναι το κορίτσι από τον Καναδά που κρύβω μέσα μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ