Χάρι Στάιλς: Έγινε ο πρώτος άνδρας εξώφυλλο στη Vogue – ΦΩΤΟ

Ιστορία γράφει ο Χάρι Στάιλς, ο οποίος γίνεται ο πρώτος άνδρας που κοσμεί το εξώφυλλο της βίβλου της μόδας, Vogue, στα 127 χρόνια εκδοτικής ιστορίας της.

Μάλιστα, ο Στάιλς, μέλος των One Direction, ποζάρει φορώντας φόρεμα Gucci με δαντέλα αλλά και ένα ανδρικό σακάκι από πάνω, σε μια προσπάθεια να σταλεί μήνυμα για την ουδετερότητα του φύλου. Ο καλλιτέχνης ποτέ δεν φοβήθηκε να επιδείξει ότι πειραματίζεται με τη μόδα καθώς έχιε εμφανθιστεί με διαφανές γυναικείο πουκάμισο αλλά και με βαμμένα ροζ τα νύχια του χεριού του. Στη συνέντευξη που έδωσε υποστήριξε ότι του αρέσει να ντύνεται και δεν βάζει απαγορεύσεις στον εαυτό του για το τι πρέπει να φορά το κάθε φύλο. “Τα ρούχα είναι διασκεδαστικά και μπορείς να πειραματιστείς και να παίξεις μαζί του. όταν αφαιρείς από το μυαλό σου τα όρια του “υπάρχουν ανδρικά και γυναικεία ρούχα” τότε ανοίγεις ένα ολόκληρο πεδίο μπροστά σου για να παίξεις. Πολλές φορές πηγαίνω στα μαγαζιά και κοιτάζω στα γυναικεία ρούχα και σκέφτομαι ότι είναι υπέροχα.

Στη φωτογράφιση συμμετέχει και η μεγαλύτερη αδελφή του Χάρι, Τζέμα Στάιλς. Όπως είπε επιπλέον ο Χάρι, η μουσική και η μόδα τον βοήθησαν να βελτιώσει την ψυχική του υγεία. “Νιώθω ότι μπορώ να απολαμβάνω τα πράγματα που συμβαίνουν μπροστά μου, ακόμη κι αν είναι φαγητό ή καφές ή αν είμαι παρέα με έναν φίλο ή ακόμη και όταν κολυμπώ σε μια παγωμένη λίμνη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ