Μικαέλα Φωτιάδη: Επέτειος με… συγκατοίκηση

Της Νίκης Κώτσου

Eυχάριστες εξελίξεις συµβαίνουν στην προσωπική ζωή της Μικαέλας Φωτιάδη, η οποία, σύµφωνα µε πρόσωπο από το περιβάλλον της, πρόσφατα, πήρε την απόφαση να µείνει µαζί µε τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σπυριλιώτη. Το κορίτσι που γνωρίσαµε από το «Greece’s next top model» ερωτεύτηκε ξανά και δεν το κρύβει. Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά διατηρούσε προηγουµένως σχέση µε την Εύη Ιωαννίδου, το µοντέλο που επίσης συµµετείχε στο «GNTM».

Η Μικαέλα, που φέτος συµµετέχει στο ριάλιτι µόδας «My style rocks», ξέρει πώς να συγκεντρώνει τα φώτα πάνω της. ∆ιατηρεί τον ίδιο έντονο χαρακτήρα, µε τον οποίο µας είχε συστηθεί και στο «GNTM», και, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά µε τη σχέση της µε τον Αλέξανδρο, πόσταρε στον προσωπικό λογαριασµό της στο Instagram µια κοινή τρυφερή τους φωτογραφία, µε µία αρκετά ενδιαφέρουσα λεζάντα, που έµοιαζε να απαντά σε όλους όσοι υποστήριζαν ότι εκείνη ήταν η αιτία που είχε χωρίσει ο Αλ. Σπυριλιώτης από την Εύη Ιωαννίδου: «∆εν σεληνιαζόµαστε και ούτε µατιαζόµαστε όσο και να θέλουν κάποιοι, φιλάκια και καλό καλοκαίρι». Βέβαια, είχε ανεβάσει την πρώτη κοινή φωτογραφία τους το περασµένο Πάσχα, αλλά, τότε, είχε καλύψει περίτεχνα το πρόσωπο του συντρόφου της µε τη λαµπάδα.

Παρελθόν και παρόν

Ο Αλ. Σπυριλιώτης, µε τον οποίο συγκατοικεί πλέον στα νότια προάστια η Μ. Φωτιάδη, δεν είχε ποτέ καλή σχέση µε τη δηµοσιότητα και αυτός ίσως είναι ο λόγος που δεν διατηρεί -φανερά τουλάχιστον- λογαριασµό στα social media. Προσπαθεί να κρατά τη ζωή του µακριά από τις κάµερες, αν και έγινε γνωστός πριν από 12 χρόνια από τη σχέση του µε τη Σάσα Μπάστα και το πολυτελές Hummer µε το οποίο κυκλοφορούσαν.

Μετά τον χωρισµό της από τον πατέρα του γιου της, Γιάννη Μπορµπόκη, η Μικαέλα αλλάζει τη ζωή της και δηµιουργεί ξανά το δικό της σπιτικό έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον γιο της Χρήστο, ο οποίος το καλοκαίρι έκλεισε τα τρία του χρόνια. ∆ιατηρεί άψογες σχέσεις µε τον επιχειρηµατία πρώην σύντροφό της για χάρη του µικρού και γι’ αυτό τον λόγο είχαν προσπαθήσει να αναθερµάνουν τη σχέση τους, χωρίς, όµως, αποτέλεσµα. Ετσι ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόµο, µε τον Γ. Μπορµπόκη να βρίσκεται το µεγαλύτερο διάστηµα στις οικογενειακές επιχειρήσεις του στη Ρόδο.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ